AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ve beraberindeki heyet Afşin’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyaret etti.
Çeşitli ziyaret ve açılışlar için Afşin’e gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve yönetim kurulu üyeleri sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyaret ettiler.
İlk olarak Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar’ı ziyaret eden heyet, Afşin’deki çiftçilerin sorunlarını dinlediler Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, çiftçilerin özelikle santraller bölgesinde yaşanılan kamulaştırma sorunlarını aktardı.
Afşin Ziraat Odası ziyareti ardından heyet Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, ticaret odası hakkında bilgiler verdi.
Heyet son olarak gazetemizi ziyaret etti.  Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban ile sohbet etikten sonra ilçeden ayrıldılar.
 
Editör: Haber Merkezi