AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ve AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayları, Dağlıca, Tanır, Altunelma ve Bakraç Kasabalarında vatandaşlarla bir araya geldi.
 
AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmaları sürdürüyor. Bu kapsamda Dağlıca, Tanır, Altunelma ve Bakraç Kasabalarında vatandaşlarla bir araya geldi.
Yapılan ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, ““30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Her fırsatta esnafımızla, sivil toplum örgütü temsilcilerimizle bir araya gelerek istişare toplantısı düzenliyoruz. Bu bağlamda her ziyaretimizde AK Parti Hükümetimizin yapmış olduğu icraatları anlatıyoruz. İlçemizin en kuzey köyünden tutun en güney köylerine kadar giderek bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afşin Belediye Başkanımız Fazlı Aydoğan ve AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adaylarımız ile birlikte Dağlıca, Tanır, Altunelma ve Bakraç Kasabalarında bulunan vatandaşlarımızla bir araya geldik. Partimize vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Her köyümüzde ve her kasabamızda hizmetlerimiz olmuştur. Gittiğimiz yerlerde bu hizmetlerimiz takdirle karşılanıyor. Afşin halkının bize ve partimize olan güvenini sürdürmeye ve ona layık olmayı gayret ediyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi