AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Afşin Seçim Bürosunu ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayları, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan MHP Afşin Seçim Bürosu’na giderek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 
“Afşin Türkiye’ye örnek bir seçim geçirecek”
30 Mart yerel seçimlerinin demokratik bir ortamda ve bu seçimlerin Türkiye’ye örnek bir seçim olacağını belirten MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Bizleri ziyaret eden AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkür ediyorum. bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışta demokrasi çerçevesi içerisinde, kişilik haklarına müdahale edilmeden huzur içinde Afşin’in bir seçim geçireceğine inanıyorum. Bunda bizim herhangi bir kaygımız yok. Ayrı ayrı partiler olabilir ama sonuçta hep birbirimiz. Bizler Afşin’imizin Türkiye’ye örnek bir seçim yaşayacağına inanıyoruz. İleriki günlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak AK Parti ilçe Teşkilatımızı ve Adayını ziyaret edeceğiz. Seçimler biter dostluklar devam eder.” dedi.
Daha sonra söz alan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “Bizlerde 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerinin kazası ve belasız, kardeşçe geçirmeyi istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Afşin Belediyesi Adayı Adem Yıldız Bey’in söylediklerine katılıyorum. Ayrı Ayrı siyasi partilerden olsak da hepimiz Afşin’in parçalarıyız, evlatlarıyız hepimiz dost ve arkadaşız. Biz Afşin’de iç içe yaşamaktayız. Ben özellikle bu dostluğumuza ve kardeşimize gölge düşürmeden bir seçim geçirmemizi diliyorum. Afşin’imize kim hayırlıysa onun nasip olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.  
Editör: Haber Merkezi