AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, partisinin KMTSO’ya yaptığı nezaket ziyaretinde, “Takım ruhuyla geleceği birlikte inşa edeceğiz” dedi.
 
Erkoç, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay’la birlikte KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret etti.
Kahramanmaraş’ın geleceğine ilişkin fikir alışverişlerinin gerçekleştiği toplantıda konuşan Erkoç, KMTSO’nun kentin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çekti. Geçmişten bu güne bu sivil toplum kuruluşuyla şehrin problemlerine ilişkin beraber adımlar attıklarını ifade eden Erkoç, şöyle konuştu:
“Geçmişte özellikle ıslah organize sanayi bölgeleri için, yeni Organize Sanayi Bölgeleri için birçok alanda başta başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle daha önce de Mehmet Balduk Beyle çalışmalar yaptık. Yeni dönemde de bir takım ruhuyla hareket edeceğiz. Amacımız halkımızın huzur ve mutluluğu. Malumunuz 30 Mart Kahramanmaraş için bir dönüm noktası. Büyükşehir yeni bir statü. Hükümetimizle, tecrübeli belediyelerimizle birlikte hareket ederek, ideal bir şehir kurmak. Çok heyecanlıyız. Ulaşım, kentsel dönüşüm, turizm ve sanayi alanında çok önemli çalışmalarımız var. Yeni bir planlama anlayışıyla şehrimizi yeniden dizayn edeceğiz. Bu noktada istişareye çok önem veriyoruz. Çünkü ortak akılla alınan kararlarda hata daha az olur. Bu şehirde ‘benim de fikrim var’ diyen herkesin görüşünü alacağız. Sizleri kendimizden ayrı görmüyoruz. Sizler de gönüllü olarak gelip burada şehrimiz için bir şeyler üretiyorsunuz. Hep birlikte daha yaşanılabilir bir Kahramanmaraş’ı birlikte inşa edeceğiz.”
KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu tür buluşmaların Kahramanmaraş için oldukça verimli olduğunu ifade eden Karaküçük, 30 Mart yolunda AK Partili adaylara başarılar diledi. Karaküçük, şunları kaydetti:
“Biliyorsunuz biz her seçim döneminde tüm partileri davet ediyoruz. Bu dönemde de mecliste grubu bulunan partileri davet edeceğiz. Adaylarımız projelerini anlatacak ve onları yakından tanıma fırsatı bulacağız. Bugünkü buluşmamız bir nezaket ziyareti, inşallah o toplantımızda daha geniş şekilde sizleri dinleyeceğiz. Biz bu toplantılarımıza 175 meslek komitesi üyemizi davet ediyoruz. Eski vekillerimizi davet ediyoruz. Belediye başkanlığı yapmış büyüklerimizi davet ediyoruz. Onlarda kanaatlerini belirtiyorlar. Tecrübelerini aktarıyorlar. Adayları hem iş dünyasıyla buluşturuyoruz, hem de projelerini dinliyoruz. Bununla birlikte bu buluşmaların şehrimiz ve demokrasimiz adına faydalı olduğunu düşünüyorum.”
AK Parti İl Başkanı Avukat Metin Doğan’da 30 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaptı ülkede bugün yaşanan gelişmelerden en çok etkilenen kesimlerin başında sanayicilerin geldiğini kaydeden Doğan, 30 Mart’ta AK Parti’nin alacağı yüksek bir oy oranıyla piyasaların rahatlayacağını ifade etti. Doğan, şöyle devam etti:
“Öncelikle bütün müteşebbislerimize teşekkür ediyorum. Bugün Kahramanmaraş’ta işsizlik yoksa bunun sebebi girişimcilerimizin yatırımlarını şehrimize yapmalarından dolayı. Bundan sonraki süreçte de bu istihdamların ve büyümenin devam etmesi için 30 Mart seçimleri çok önemli. Şu anki ekonomik bazı dalgalanmaların AK Parti’nin 30 Mart’ta alacağı yüksek bir oy oranıyla tamamen dengelenecek ve faiz ile dövizin olumlu anlamda değişeceği kanaatindeyim. Bu nedenle tercihlerin istikrardan yana olacağını ümit ediyorum. Bu bir nezaket ziyareti. Sanayi ticaret odasını bundan sonra da ziyaret edip projelerimizi, hayal ettiklerimizi paylaşacağız.”
AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, belediye meclis üyesi adayları ve KMTSO yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantı soru-cevap bölümüyle son buldu.
Editör: Haber Merkezi