AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Güvenç, ziyarette yaptığı konuşmada, kentin eğitim, sağlık, ulaşım, tarım ve sanayide önemli bir noktaya geldiğini belirtti. Özellikle son yatırımlarla Kahramanmaraş'ın sağlık merkezi halile geleceğine inandığını vurgulayan Güvenç, şunları kaydetti:
"Bütün ilçelerimize ek hastane binaları inşaa ediliyor. Elbistan'a 300 yataklı hastane yapılıyor. Kahramanmaraş'ta mevcut hastanenin hemen yanına 500 yataklı bir hastane daha yapılacak. Tıp fakültemiz taşınmaya başladı. Kahramanmaraş'ın doğusunda ve batısında iki devasa hastane kenti sağlık alanında ileriye taşıyacaktır."
Erkoç ise şehrin ulaşım alanındaki sorunlarının yakın bir zamanda bitirileceğini belirterek, Gaziantep karayolunda çalışmaların sürdüğünü anımsattı.
Milletvekilleriyle uyum içerisinde çalıştıklarına dikkat çeken Erkoç,  5084 sayılı Teşvik Yasasının kentte yatırım patlamasına neden olduğunu ve geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren sigorta teşvikinin ek istihdama katkı yapacağını anlattı.
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin sorunlarına çözüm arayan her kesimin yanında olduklarını vurguladı.
Ziyarete, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ile parti yöneticileri eşlik etti.
Editör: Haber Merkezi