AK Parti İl kongresi 7 Kasım Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek. Mevcut İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’nin kongrede aday olmayacağını açıklaması sonrası gözler kimin il başkanı olacağına çevrilmişti. İl Başkanlığı için temayül yoklaması gerçekleşmiş ve bazı isimlerde Genel Merkeze çağrılarak görüşme gerçekleştirildi. Genel Merkez tarafından Fırat Görgel il başkanı adayı olarak belirlendi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinden Fırat Görgel’e hayırlı olsun mesajı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, 7 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek AK Parti Kahramanmaraş İl Kongresinde il başkanı adayı olarak açıklanan Avukat Fırat Görgel’e hayırlı olsun mesajı paylaştı.

Yaşanan gelime sonrası AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mahir Ünal, Celalettin Güvenç, Ahmet Özdemir, Habibe Öçal, İmran Kılıç ve Mehmet Cihat Sezal, sosyal medya hesapları üzerinden Görgel’e hayırlı olsun mesajı iletti.

Mahir Ünal: İl Başkanı adayı olarak belirlenen Fırat Görgel kardeşime üstleneceği bu yeni görevinde başarılar diliyor, görevi devredecek olan İl Başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici'ye bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Celalettin Güvenç: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, İl Kongremizde İl Başkan Adayımız Fırat Görgel olarak belirlenmiştir. Şehrimize hayırlı olmasını temenni eder, muvaffakiyetler dilerim. Görevi devredecek olan İl Başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ahmet Özdemir: 7 Kasım'daki İl Kongremizde, İl Başkanı adayı olarak belirlenen Fırat Görgel başkanımıza üstleneceği bu yeni görevinde başarılar diliyor, görevi Fırat Görgel başkanımıza devredecek olan İl Başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici'ye bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Habibe Öçal: Teşkilatımızın desteği, Parti Genel Merkezimizin oluruyla 7. Olağan Kongremizde Kahramanmaraş İl Başkanlığına Fırat Görgel kardeşim aday olarak belirlendi. AK Parti’de hizmet bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında kendisine muvaffakiyetler diliyorum.

İmran Kılıç: 7 Kasım'da yapılacak olan İl Kongremizde, Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle İl Başkanı adayı olarak belirlenen Fırat Görgel başkanımıza üstleneceği bu yeni görevinde başarılar diliyor, kendisini tebrik ediyorum. Bu vesileyle 7 Kasım'da görevi Fırat Görgel başkanımıza devredecek olan İl Başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici'ye bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Mehmet Cihat Sezal: 7 Kasımda Yapılacak Olan İl Kongremizde Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle aday olarak gösterilen Fırat Görgel’i tebrik ediyor, İl Başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Editör: Haber Merkezi