AK Parti İl Başkanı Özdemir: “5 İlçe Başkanımıza Teşekkür Ediyorum”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Genel Merkez’in kararı doğrultusunda 5 ilçe başkanlığında değişime gidildiğini açıkladı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Binasında basın açıklaması yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, “ 5 ilçe başkanımıza hizmetlerinden dolayı ve partimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde gerçekleştireceğimiz ilçe kongrelerine yeni arkadaşlarımızla gideceğiz,” dedi.

Kahramanmaraş’ta 5 ilçede görev değişikliğine gidileceğini belirten Özdemir, Ahmet Özdemir, “Çağlayancerit İlçe Başkanımız Veli Çetinkaya partimizin 3 dönem tüzüğüne takıldı. Elbistan İlçe Başkanımız Yunus Kaan Kısa 8 yıldır başarı ile yaptığı görevini burada noktalıyor, Nurhak İlçe Başkanımız Baki Kurt gerçekten zor şartlar altında başarılı bir görev yaptı. Göksun İlçe Başkanımız Mehmet Akif Bolat, ve Ekinözü İlçe Başkanımız Bünyamin Şakalar güzel hizmetlere emek verdiler kendilerine teşekkür ediyorum, “ dedi.

5 ilçe başkanı ile basın mensuplarının karşısına geçen Ahmet Özdemir: “ Bunlar benim yol arkadaşım, dava arkadaşım, ancak partimizin ve genel merkezin bir yol haritası var bu sebeple bazı arkadaşlarımızı dinlenmeye çekiyoruz, bu demek değil ki önümüzdeki dönemde görev vermeyeceğiz, demek değildir.

2019 seçimleri öncesinde ilçe kongrelerimizi, il kongremizi yaparak büyük kongremizi yaparak seçimlere daha güçlü bir şekilde hazırlanacağız,”

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir: “ İlçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum, bu teşekkür her şey bitti şeklinde yorumlanmasın, biz eski yeni harman yaparak çalışan bir partiyiz, önümüzdeki dönemde bu başkanlarımız bir başka görevde karşınıza çıka bilirler. Bu kardeşlerimiz partimizin üyesi ve sahada olan kardeşlerimizdir. Bugün hizmetlerine teşekkür ediyorum, yarın yeni görevde buluşmak dileğiyle” diye konuştu.

İlçe başkanları yaptıkları konuşmalarında, “Biz partimizin neferiyiz, bize ne görev verilerse onu yaparız, yeni gelecek arkadaşımıza da yardımcı oluruz, bugünden sonra partimizin çaycılığını bile yaparak reisimiz başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmetinde olmaya devam edeceğiz, Yeni gelecek olan arkadaşlarımıza görevi devir etmeye hazırız, kongremizi yapar görev onlara bırakırız, bizde kırılma veya küsme olmaz, bir partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam ederiz.” Açıklamasında bulundular.

Editör: Haber Merkezi