AK Parti Yerel Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı

2019’da gerçekleştirilecek olan 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti’de çalışmalar devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında halkın şikâyet ve beklentilerine yönelik geniş çaplı bir araştırma başlatan AK Parti’de, yerel yönetimler başkan ve yardımcıları il il gezerek partilileriyle bir araya geliyor.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, bir dizi ziyaret ve istişarelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelmiş, partilileriyle yoğun bir toplantı trafiğine girmişti. Bu kez ise AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Akdeniz Bölge Koordinatörü Mahmut Kaçar, partisinin Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette, il başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanlarıyla toplantı gerçekleştiren Kaçar, yapılacak çalışmaların ve yaklaşan yerel seçimlerin yol haritasının istişaresini yaptı.

Toplantıda ağırlıklı gündemin yerel seçimler olduğunu düşünülürken, AK Parti Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraşlı vatandaşların telefonlarına gönderilen anket mesajlarının sonuçlarının paylaşıldığı tahmin ediliyor.

Ayrıca Kaçar’ın, toplantı yaptığı partilileriyle geçtiğimiz hafta Kızılcahamam’da gerçekleştirilen AK Parti İstişare Toplantısı’nın gündemi üzerine fikir alışverişinde bulunduğunu öğrenildi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya Mahmut Kaçar’ın yanı sıra, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan katıldı.

Kaçar, ilçe belediye başkanlarının ardından AK Parti ilçe başkanlarıyla alakalı yerel seçim ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi