AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında yaklaşık 1 aylık bir sürecin ardından merakla beklenen “ilçe başkanı kim olacak?” sorusu netlik kazandı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından, Afşin İlçe Başkanlığı görevine, partinin Afşin'deki tecrübeli isimleri arasında yer alan Veteriner Hekim Sabri Türkkahraman atandı.

2003-2007 arasında AK Parti Afşin İlçe Başkanı olarak görev yapan ve 2007 Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti'den 8. sıra milletvekili adayı olan Veteriner Hekim Sabri Türkkahraman, AK Parti'de tekrar teşkilat başkanı olarak görev yapacak.

Ülkenin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ifade eden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Türkkahraman, " Ülke olarak sıkıntılı bir sürecin içerisindeyiz. İnşallah bu sıkıntılarımız halkımızla birlikte gireceğimiz referandumun ardından son bulacak. Referandum sürecinde vatandaşlarımıza AK Parti'nin davasını anlatarak en güçlü şekilde çıkmak için uğraşacağız.  Kişiler geçici, dava bakidir. İnşallah biz bu konuda üzerimize düşen sorumlulukları ve gereğini yapma noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız.

Ak Parti’nin teşkilat başkanı olarak tekrar göreve talip olduk ve görev bize tevdi edildi. İnşallah memleketi derleyip toparlayıp, herkesi kucaklayarak bir kardeşlik içerisinde şu sıkıntılı referandum sürecini atlatmak istiyoruz. Allah bizim yar ve yardımcımız olsun.Rabbim bizi Muaffak etsin inşallah, memleketimize hayırlı olsun. Herkes mutlu huzurlu olsun ama hep kardeşlik beraberlik içerisinde olsun. " açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi