AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Afşin’in sorunlarını çözmek için ciddi gayretlerde bulunduklarını kaydetti.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ile birlikte Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, esnafın sorunlarını dinlediler.
Afşin’e yapılan yatırımları değerlendiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, “Genel seçimler geçeli iki yıl oldu. Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde Ankara’da yasama faaliyetlerinde bulunurken Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise Kahramanmaraş’a gelerek esnafları ve vatandaşlarımızı gezerek sorunlarını dinliyoruz. Bugünde Afşin’e geldik. Önce AK Parti Afşin İlçe Teşkilatını ziyaret ettik ve Belediye Başkanımızın da katıldığı bir toplantı düzenledik. Daha sonra esnaf gezisine çıktık ve esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını dinledik. Geldiğimiz günden belli ilçe başkanımız olsun belediye başkanımız olsun Afşin’in sorunlarını çözme konusunda ciddi gayretler sarf ediyoruz. Eğitim konusunda çok ciddi mesafeler kat ettik. Bu bağlamda Afşin’de biliyorsunuz ciddi yatırımlar yapıldı. İşte 5 büyük okulumuzun ihaleleri yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. “ dedi.
Afşin’in su sorunu çözüldüğünü kaydeden Güvenç, şunları kaydetti:
“Afşin’in çok ciddi bir sorunu olan su sorununu çözme konusunda da büyük adımlar atıldı. İlçeye 56 kilometre uzaklıkta Akdere’den Afşin’e getirilecek olan içme suyunda sona gelindi. Bu proje büyük bir proje. Kahramanmaraş’ta yapılan içme suyu projesinden sonra en büyük proje olma özelliğini taşıyor”                
Editör: Haber Merkezi