AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerini, otobüs işletmesini ve kazada yaralanan Furkan Koçer’i ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Yılmaz, Mehmet Karpuz ve Döne Satılmış’ın ailelerini ziyaret ederek baş sağlığında bulundu. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, taziye ziyareti ardından kaza yapan otobüs firmasını da ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, kazada yaralanan ve Afşin Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden Furkan Koçer’i de ziyaret ederek Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Ortopedi Uzmanı Dr. İsmail Çelik’ den sağlığı konusunda bilgi aldı.

Yapılan ziyaretleri değerlendiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, “Otobüs kazasında hayatlarını kaybeden kardeşlerimizin ailelerine ziyarete geldik ve başsağlığında bulunduk. Otobüs kazasında yaralanan ve hastanemizde yatan yaralı kardeşlerimizi de ziyaret ettik. Allah’ tan acil şifalar diliyorum. Afşin’den açısından çok üzücü bir olay, dört tane cenazemiz var şuanda Afşin’de. Biz tüm Afşin’in acılarını paylaşıyoruz. Kazada ölenlere Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Cenabı Hak inşallah bir daha bizlere böyle bir kaza göstermez. “ dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç’e, AK Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı eşlik etti.

 

 

Editör: Haber Merkezi