AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İlker Çitil, Ak Parti Afşin İlçe Teşkilatında düzenlenen  toplantıda partililerle bir araya geldi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İlker Çitil, adaylığının açıklanmasının ardından soluğu Afşin'de aldı. Çitil adaylık sevincini Afşinli hemşerileriyle paylaştı.

7 Haziran 2015’te Yapılacak Olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde 6. sıradan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olan Dr. Mehmet İlker Çitil, Afşin'de hemşerileri tarafından coşkuyla  karşılandı.

AK Parti İlçe Teşkilatında gerçekleşen toplantıda, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Kadın Kolları Başkanı Merve Ardıç, Gençlik Kolları Başkanı Ökkeş Şimşek, yönetim kurulu üyeleri ve delegelerin yanı sıra birçok vatandaş da yer aldı.

Toplantıya katılan vatandaşlara ilk olarak seslenen AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, " AK Parti ailesi olarak aday tespit dönemini geride bıraktık ve Kahramanmaraş'ımızı temsilen 8 milletvekili adaylarımız Genel Merkezimiz tarafından belirlendi. Kahramanmaraş'ımız için belirlenen 8 isimin hepside birbirinden değerli ve donanımlı. 8 Milletvekili adayının içinde Afşin'imizi ve kuzey ilçeleri temsilen Sayın Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal'ın yanına bir isim daha eklendi ve Mehmet İlker Çitil Bey 6 sıradan adaylığı açıklandı. Aday adaylığı döneminde adaylıklarını açıklayan bütün milletvekili aday adaylarımıza teşekkür ediyorum.  Aday adaylığı sürecinde bütün Afşinli aday adaylarımız çok büyük bir demokratik olgunluk gösterdi ve çalışmalarını o şekilde yürüttüler bu kapsamda medeni cesaretlerini göstererek aday adaylığını açıklayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  AK Parti İktidara geldiği günden bugüne kadar Ülkemiz için çok önemli hizmetler yaptı. Afşin ve Kahramanmaraş bu hizmetlerden yararlanma noktasında payını aldı. Bu dönem Afşin olarak elimize çok büyük bir fırsat geçti inşallah Afşin'in AK Partiden bir milletvekili olacak ve TBMM'de bizleri en güzel şekilde temsil edecek. 7 Haziran'a kadar AK Parti Afşin ilçe teşkilatı olarak bütün kademelerimizle birlikte en çok oyu almak için çalışacağız. Bu kapsamada AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayımız İlker Çitil Bey'in adaylığı başta ülkemize, Kahramanmaraş'ımıza ve Afşin'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, " 7 Haziran Genel Seçimine 2 ay gibi kısa bir zaman kaldı ve bu seçimin bizim için anlamı daha farklı. Yıllardan buyana Afşin olarak beklentimiz içimizden birinin AK Partiden milletvekili olmasıydı ve bizi, Afşin'imizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmesini istedik hep. İnşallah 7 Haziran'da bütün Afşin'in destekleriyle bu isteğimiz yerine gelecek. Genel Merkezimiz tarafından 6. sıradan adaylığı açıklanan Mehmet İlker Çitil'e adaylığının vatanımıza  ve Afşin'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. AK Parti çok büyük bir camia ve aday adaylığı sürecinde Afşin'imizden AK Partiye gönül vermiş insanlarımız vardı. Medeni cesaretlerini göstererek aday adaylığını açıklayan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu süreçten sonra birlik olmalıyız ve AK Partinin bayrağını dalgalandırmaya, 13 yıldan buyana süren istikrarlı çıkışımızı devam ettirmeliyiz. Türkiye'nin gelişmesine, Afşin'in gelişmesi için bu istikrarın devam etmesi gerekiyor.

Son olarak konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet İlker  Çitil, " 7 Nisan salı günü aday adalığı sürecini geride bıraktık. Aday adaylığı sürecinde partimize gönlünü veren aday adayı arkadaşlarımızla birlikte adaylık çalışmalarımızı yürüttük. Adaylık sürecinde diğer partilerle centilmence yarışı devam ettireceğimize inanıyorum. Ülkemiz AK Parti iktidarı sürecinde çok önemli kazanımlar elde etti. Ülkemizin en önemli sorunlarını çözüyoruz ve bundan sonrada çözmeye devam edeceğiz inşallah. Bu istikrarı devam ettirmek için bir takım yasal düzenlemeleri yapmak ve sivil anayasamızı oluşturmamız gerekiyor. İnşallah bunların hepsini 7 Haziran'dan sonra yapacağız. Genel Seçimlerde 400 milletvekili sayısına ulaşmamız gerekiyor. Bu sayıya da rahatlıkla ulaşacağımıza inanıyorum çünkü AK Parti girdiği bütün seçimlerden oyunu artırarak çıktı. İnşallah bundan sonraki süreçte Ankara'da hem ilimizin hem de ilçemiz için ne gerekiyorsa yapacağımızın sözünü bir kez daha sizlerin huzurunda söz veriyorum. " açıklamasında bulundu.

AK Parti güçlendikçe bazı kesimlerden ve ülkelerden çatlak seslerin çıktığını söyleyen Milletvekili Adayı Çitil, " Ülkemiz ekonomik olarak güçlendikte, sosyal alanda güçlendikçe diğer ülkelerin uykuları kaçıyor. Türkiye'miz için AK Partinin 2023 hedefi var, 2071 hedefi var. Bütün ürettiğimiz projelerin çözümlenmesiyle çok daha güzel yarınlara hep birlikte gideceğiz. "
diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi