AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı
Hamit Bülent Eken, Afşin'de Çarşı Esnafını Gezdi
25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Hamit Bülent Eken, Afşin'de esnafları ziyaret ederek dua istedi.Atatürk Caddesinde esnafları ziyaret eden Eken, hemşerileriyle kucaklaştı ve onlardan moral aldı.
7 Haziran Pazar günü yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Aday Adaylığını açıklayan Eken, Afşin'de esnafları ziyaret ederek esnaflarla bir süre sohbet etti.
Esnaf gezisinde açıklama yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken, " 2015 genel seçimleri için aday adaylığımı açıkladığım günden itibaren Kahramanmaraş'ımızın tüm ilçelerini gezdik. Gittiğimiz, gezdiğimiz her yerde geniş katılımlı programlar yaptık. Esnaflarımız, sivil toplum örgütlerimizi, belediye başkanlarımızı ve ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Bugün doğduğumuz, büyüdüğümüz, ekmeğini yediğimiz ve suyunu içtiğimiz, yaşadığımız Afşin'imizde esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızı ziyaret ederek ve gezi sırasında karşılaştığımız vatandaşlarımızla tokalaşarak hayır dualarını istiyorum., 2011 yılında yapılan genel seçimlerde AK Partiden 7. sıra milletvekili adayı olmuştum ve Afşin'in desteğini sonuna kadar gördüm. Allah'a çok şükür, gördüğümüz kadarıyla Afşinli vatandaşlarımız bizlere desteklerini devam ettirmekte. Bizlere destek olan vatandaşlarımıza, esnaflarımıza sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Allah nasip ederse, doğduğumuz, büyüdüğümüz ve ekmeğini yediğimiz topraklara hizmet edebilmektir. Allah, bu görevi hakkımızda hayırlısı olacaksa ve bölgemize hizmet edebileceksek bizlere nasip etsin. Bu süreçte herkesin destek dualarını talibim. Desteklerinden dolayı esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.
Aday Adayı Eken, temaslarda bulunduğu her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 
 
 
Editör: Haber Merkezi