AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Afşin İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Erkoç, Kahramanmaraş’ı ve ilçelerin hak ettiği yere getirme gayreti içerisinde olduklarını belirti.
 
Afşin İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Düzenlenen toplantıda konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin’e yapılan yatırımları değerlendirerek, Afşin Belediyesi’nin yürütmüş olduğu AKDERE İçme Suyu Projesi’nin tarihi bir proje olduğunu kaydetti.
“AK Dere İçme Suyu Projesi, Hayaldi Gerçekleştiriyoruz”
 Afşin’e yapılan yatırımları anlatan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Bugün hep beraber Afşin’imizi ve Afşin teşkilatımızla bir arada olmak ve görüş alış verişinde bulunup istişare etmek için toplandık. Afşin bizim için çok önemli bir ilçemiz. Afşin’imiz Kahramanmaraş’ın en büyük ikinci ilçesi ayrıca yapı ve enerji potansiyeli olarak ülkemizin önemli yatırımlarından biri. Afşin’de çok büyük tarım toprakları ve linyit rezervi bulunuyor ve önemli bir potansiyeli barındırmakta burada. AK Parti hükümeti de iktidara geldiği günden buyana Afşin’imize çok önemli yatırımlar yaptı ve yapmaya devam etmektedir. Afşin’de hizmet sunan kamu binalarımızı yeniledik ve çok güzel bir hükmet konağı yaptık, meslek yüksek okulumuz bitirildi, hastanemize yeni bir ek bina yapılıyor bunların dışında tarihi bir proje olan Akdere Projesini de hayata geçiriyoruz. Bu proje için hayal deniliyordu ama Ak Parti sayesinde hayal denilen şeyler gerçek oluyor. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu bizlere müjdeyi verdi. İnşallah Afşin’de, köylerimizde ve beldelerimize gelecek olan bu su projesinin ilk etabının ihalesi yapılmak üzere.” Bu projenden sonra inşallah Afşin’imiz 100 yıl su sonu çekmeyecek. Bu Afşin için tarihi bir olay ve projedir. Tabi büyükşehir ile beraber daha da gelişmiş ve yatırımlar daha derli toplu bir sistem olacak. Özellikle belediyelerimiz çok güçlü bir hale gelecek .” şeklinde konuştu.
‘Milletvekillerimizin hiçbiri de Kahramanmaraş’ta ve ilçelerinden ayrım gözetmemektedir’ diyen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “ Kahramanmaraş’ta AK Partiden altı milletvekilimiz var ve bu milletvekillerimizim Afşin’in, Andırın’ın, Pazarcık’ın, Göksun’un, Elbistan’ın yani tüm Kahramanmaraş’ımızın milletvekilleridir. Milletvekillerimizin hiçbiri de Kahramanmaraş’ta ve ilçelerinden ayrım gözetmemektedir.   Hep beraber omuz omuza veriyorlar vekillerimiz. Ayrıca Kahramanmaraş çok güçlü bir şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edilmektedir. AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Mahir Ünal, partimiz için ve şehrimiz için çok büyük bir kazançtır. Mahir Ünal, Sayın Başbakanımızın da katıldığı her hafta yapılan merkez yürütme kurulu toplantılarına katılan ve partimizin politikalarını belirleyen değerli bir büyüğümüzdür. Bu hem Afşin için büyük bir şans, hem Elbistan için büyük bir şans kısacası tüm ilçelerimiz ve Kahramanmaraş için büyük bir şans. Çünkü bulunduğu bu makamı ilçelerimiz için, ilimiz ve ülkemizin kalkınması ve büyümesi harcamakta ve mücadele etmektedir.” dedi.
-“Bize haksızca yazılar yazılıyor”
Afşin’de bazı basın yayın organları tarafından haksızca yazıların yazıldığını söyleyen Erkoç, “İlçemizde bazı basın yayın organlarında ben zaman zaman rastlıyorum AK Parti Grup Başkan Vekilimize haksızca, acımasızca yazılar yazılmakta ve bu duruma da çok üzülüyoruz. Burada amaç ne, gece gündüz çalışan AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Mahir Ünal büyük gayretler içerisinde ve biz bunları görüyoruz ve bunlara şahidiz. Milletvekillerimizin hepsi ilimiz ve tüm ilçelerimiz için çalışan çok değerli insanlardır. Bu yazılan yazıların haksız ve art niyetli olduğuna inanıyorum Afşin’de çıkan bu haberler için. Afşin’de de hemşerilerimizi kışkırtmak için ve milletvekillerimizi yıpratmak için bir kampanya var ve bunlarında belli odaklar tarafından yapıldığına inanıyoruz. Afşin bizim için çok değerli bir ilçedir. Geçenlerde Elbistan’da bir basın açıklaması yaptık ve orada şunu söylemiştik Elbistan bizim göz bebeğimiz dedik ama Afşin’de bizim yüreğimiz, canımız. Bizim için tüm ilçelerimiz böyle. Burada birinci cümleyi almadan ikinci cümle kullanıyor ve haber olarak servis yapılıyor. Bu çıkan haberlerle biz çok üzülüyoruz, bizim için hiçbir ilçe arasında bir ayrım yoktur. Tam olarak söylediğimiz halkımıza yansıtılmıyor.” şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi