AK Parti Kahramanmaraş Aday Adayı Eken, Afşin'de Gezilerini Sürdürüyor

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken, Afşin'de destek gezilerini devam ettiriyor. Eken, seçim çalışmaları kapsamında resmi daireleri ve vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken, Afşin Belediyesi, Afşin Halk Eğitim Merkezi, AKEDAŞ Afşin Şubesi, KASKİ Afşin Şubesi, Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç'ı ve Afşin'de esnafları ziyaret ederek destek ve dua istedi.

Gezi sonrasında açıklama yapan Ak Parti Aday Adayı Eken, "Afşin'de resmi dairelerimizi ve odalarımızı gezerek aday adaylığı sürecinde hemşerilerimizden destek ve dua istedik" dedi.

Eken," İnşallah 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde iyi bir sıra alırız ve destek isteğimiz, dua istediğimiz yerlerden bu sefer oy istemek için ziyaret edeceğiz. Afşin'de vatandaşlarımızın önüne inşallah iyi bir sıra alırsak göğsümüzü gere gere, insanlarımızın karşısına çıkarız ve oy isteriz. Geçen dönem adaylığım sürecinde Afşin'in hepsi benim arkamda oldu, destek oldu. Afşin olarak Partimize 27 binden fazla oy çıktı. İnşallah bu dönem daha dik, daha göğsümüzü gere gere gezmek için mücadele ediyoruz. Şuanda ziyaret ettiğimiz her yerden vatandaşlarımızdan dua istiyoruz. " şeklinde konuştu.
Aday Adayı Eken, temaslarda bulunduğu her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 









Editör: Haber Merkezi