Başkan Çakmış, Görevini Ermurat’a Devretti

AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen devir tesliminde konuşan AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, kongrelerin yenilenme süreci olduğunu belirterek, gönül seferberliğini devam ettireceklerini söyledi.

AK Parti kadın kolları olarak her süreçte aktif bir şekilde sahada görev almaya devam edeceklerini belirten Okur, “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla yapılacak il kongremizi ertelemek zorunda kaldık. Pandemi sürecinin yavaşladığı bir zaman diliminde aynı heyecanla partililerimizin katılımıyla yapmayı amaçlıyoruz. Ancak sürecin durmak gibi bir lüksü yok. Durmadan çalışmalarımızı sürdürmemiz, sahayı boş bırakmamız gerekiyor. Bunun için ilçelerimizde kadın kolları başkanlıklarımızda devir teslimlerini yapıyoruz. Bugüne kadar göstermiş olduğu emeklerinden dolayı AK Parti Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak görevini yapan Hidayet Çakmış’a teşekkür ediyorum. Hidayet Başkanımız sadece görevini devrediyor. Yeni görevi devralan Güleser Keleş Ermurat’a ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun, başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Kadın kollarının AK Parti’nin en önemli saç ayaklarından birini oluşturduğunu ifade eden AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi”Ana kademe ve ilçe gençlik kolları kongresinin ardından ilçe kadın kollarında da gerçekleştirilen devir teslimin ardından AK Parti’nin en önemli üçlü sacayağı tamamlanmış oldu. Teşkilatımızla birlikte, Afşin’i ve partimizi daha ileriye götürmek için çalışacağız. Teşkilatımızla uyumlu bir şekilde çalışan ve ilçemize yaptığı hizmetler nedeniyle aramızda bulunan Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e teşekkür ediyorum. İlçemizde önemli bir görevi sürdüren ilçe kadın kolları başkanımız Hidayet Çakmış’a bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, görevi devralan Güleser Keleş Ermurat Başkanımız ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Devir teslim törenine katılanlara teşekkür eden Hidayet Çakmış ise, partinin kuruluşundan itibaren her kademesinde görev aldığını belirterek, sağlık sorunları nedeniyle görevini devrettiğini belirtti.

Hizmet bayrağını devraldığını ifade eden AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Güleser Keleş Ermurat da, “Benimle beraber yol yürüyecek arkadaşlarımla sahada aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi; kadının elinin ve zarafetinin değdiği her yerde çiçekler açar. İnşallah partimizde de bol bol çiçekler açacak ve güzellikler göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından Çakmış ve Ermurat birbirlerine çiçek takdim etti.

Programa, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve partililer katıldı.

Editör: Haber Merkezi