AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu ve AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, AK Parti Afşin Seçim Bürosunu ziyaret etti.
 
AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu ve AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç ile kadın kolları üyeleri AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Mehmet Fatih Güven’in yüksek bir oyla Afşin Belediye Başkanı olacağına inandıklarını kaydeden AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven Bey aday olarak gösterildi, Bizlerde AK Parti Kahramanmaraş ve  Afşin Kadın Kolları olarak kendisiniz ziyaret etmek ve hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için geldik. Biliyoruz ki AK Parti kadın kolları ülkemizin her yerinde çok güçlü. Bizim amacımız Teşkilatımızı hareketlendirmek, birlik ve dayanışma içerisinde olarak istişare toplantılarında bulunmak. Yerel seçime çok az bir süre kaldı. AK Parti Afşin Kadın Kolları olarak, AK Parti Afşin Belediye Başkanı Adayımız Mehmet Fatih Güven’e başarılar diliyoruz. Seçim sonunda yüksek bir oyla belediye başkanı olacağına inanıyorum.” dedi.
 
31 Mart’ta zaferle uyanacağız diyen AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “Teşkilatlarda, kadın kollarının çalışmaları çok önemli. Biz kadın kollarımızla ülkemizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Büyükşehir yasası, ülkemizin geleceğini inşa etmek için önemli adımlardan birisi. Halka rağmen yönetim anlayışını reddeden partimiz, halkla birlikte yönetimi bu ülkeyi yerleştirilmesi için en önemli adımlardan birisi büyükşehir yasasıdır. 30 mart’ta yapılacak olan seçimlerden partimizin güçlenerek çıkacağına inanıyoruz. İnşallah, bizlerden desteklerini esirgemeyen halkımızla beraber 31 Mart’a zaferle uyanacağız.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi