Andırın, Türkoğlu, Pazarcık ve Göksun AK Parti ilçe teşkilatları TBMM'yi ziyaret ederek milletvekilleri ile bir araya geldi.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil ve Sıtkı Güvenç tarafından karşılanan teşkilat üyelerine meclis çalışmaları hakkında bilgiler verildi.
Ziyaret hakkında bilgiler veren AK Parti Milletvekili Nevzat Pakdil, teşkilatların yaptıkları bu ziyaretlerle yasama çalışmaları hakkında bilgi sahibi olduklarını belirterek, şunları kaydetti:
"İlçe Başkanlıkları, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri üyelerimizin iştirak ettiği bu toplantılarda meclisin çalışmaları hakkında misafirlerimiz bilgi sahibi oluyorlar. Önce Partimizin grup toplantısına katılıyorlar, daha sonra TBMM çalışmaları hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Böylece arkadaşlarımız, Parti çalışmaları ve yasama hakkında tecrübe sahibi oluyorlar. Siyasetin kalbinin nasıl attığını yerinde görüyorlar."
Teşkilat üyeleri daha sonra AK Parti grup toplantısına katıldılar. -
 
Editör: Haber Merkezi