AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve AKParti İlçe Teşkilatı, Afşin'e yeni ataması yapılan Emniyet Müdürü Recep Emol'u makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak:“Emniyet Müdürümüz Recep Emol'un Afşin'e tayin olmasından dolayı kendisine AK Parti İlçe teşkilatından arkadaşlarımızla birlikte hoş geldiniz ziyaretinde bulunduk. AK Parti teşkilatı olarak Afşin'in emniyetinin ve huzurunun her şeyden önde olduğunu belirttik. Afşin Emniyet Müdürümüz Recep Emol’la birlikte,  Afşin'de huzurun ve emniyet ortamının sağlanması adına bize düşen görevleri sonuna kadar yapacağız. Emniyet Müdürümüzün yapacağı her türlü çalışmalara her zaman destek olacağız. İnşallah Emniyet Müdürümüzle birlikte, Afşin’imizi daha huzurlu, daha güzel bir ilçe  yapmak için  tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.
Afşin Emniyet Müdürü Recep Emol ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Afşin'e atanmamdan dolayı çok mutluyum.Afşin'de huzurun ve emniyet ortamının sağlanması ve devam etmesi için tüm emniyet teşkilatıyla birlikte gayret göstereceğiz” açıklamasında bulundu.
 
Editör: Haber Merkezi