AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Ankara’da AK Parti Grup Toplantısına katıldıklarını belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Eshab-ı Kehf tablosu hediye etiklerini kaydetti.
 
Afşin ve Elbistan İlçe Teşkilatı ile birlikte Ankara’da düzenlenen AK Parti Grup Toplantısı’na katıldılar. Yapılan ziyaretti değerlendiren AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “Grup Toplantısı’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı dinlediklerini, Başbakanla kısa bir görüşme yaptıklarını ifade etti. Yapılan görüşme sırasında Başbakan’ı Eshab-ı Kehf Külliyesi’ne davet ettiklerini belirtti.
 
Yapılan ziyareti değerlendiren AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “ 5 Mart Salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen AK Parti Grup Toplantısına katıldık. Salı günü TBMM’de saat 9.00’da Kahramanmaraş Milletvekillerimizle bir araya geldik. Saat 11.30’da AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal’ın yönetiminde ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yapılan AK Parti Grup toplantısına katıldık. Başbakanımızın o güzel ve vakur hitabetini, aynı mekanda dinledik ve Elbistan ilçe teşkilatına mensup arkadaşlarımızla birlikte Afşin’in ve Elbistan’ın kendisine olan sevgisini iletmeye gayret gösterdik. Grup toplantısından sonra Başbakanımızla meclis bahçesinde bir araya geldik. Daha önce hazırladığımız Eshab-ı Kehf tablosunu Başbakanımıza takdim ettik ve kendilerini Afşin’e davet ettik.” dedi.
Editör: Haber Merkezi