AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Karakuz Barajı 2013 yatırım programına alındığını belirterek Sevin’e Binboğa Gölet’i yapılacağını belirtti.
 
AK Parti Afşin İçe Başkanı Fevzi Kaynak basın toplantısı düzenleyerek Afşin’e yapılan yatırımları değerlendirdi. Başkan Kaynak, çiftçileri yakından ilgilendiren Karakuz Barajı’nın 2013 yatırım programına alındığını, Sevin’e ise Binboğa Gölet’i yapılacağı müjdesini verdi.
 
 
Hizmetlerin devam ettiğinin altını çizen AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “AK Patinin iktidar döneminde ilçemize yapılan yatırımlar devam ediyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Anadolu öğretmen Lisesinin inşaatına başlandı ve Adatepe Barajının gövde inşaatı tamamlandı, sulama kanallarının ihale süreci devam ediyor. Ayrıca Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun açıkladığı üzere Karakuz Barajı 2013 yılı programıma alındı ve proje hazırlığı devam ediyor. Bu kapsamda Karakuz ve Adatepe barajlarından sulama cazibe sistemi ile olacak ayrıca bu cazibe sistemine uymayan bölgedeki tarım alanlarına da sulama için göletler oluşturulacak. Barajlarımızdan yararlanamayan tarım alanları bu göletlerimiz sayesinde sulanacak. Sevin bölgesine Binboğa Gölet’i yapılacak. İnşallah bu projeler Afşin’imize önemli bir katkı sağlayacak. Bu konularda Afşin’in ihtiyaçları doğrultusunda en küçük ve en büyük katkıyı sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor ve bundan sonrada devam edecek. Özellikle bu çalışmalarımızda bizlerden desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a, Kahramanmaraş milletvekillerimize ve İl Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi