AK Parti İlçe Başkanı Adayı Şeref Kırbıyık, tüm partilileri kongreye davet etti. Kırbıyık, “Geniş bir katılımla gerçekleşeceğine inandığımız kongremizi bir bayram ve şölen havasında gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afşin İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresi 16 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek.
Belediye Düğün Salonunda düzenlenecek olan Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresi,Pazar günü 13.00'da başlayacak ve AK Parti İlçe Başkanı Adayı Şeref Kırbıyık, seçime tek liste halinde gidecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Adayı Şeref Kırbıyık, tüm partilileri kongreye davet ederek, "AK Parti Genel Merkezimizin, parti büyüklerimizin partimizdeki bayrak yarışında bizlere karşı teveccühte bulunmaları ve bize görevi tevdi etmelerine layık olmaya çalışacağız. Bu vesileyle partimize daha önce hizmet etmiş, partimizin her kademesinde ve kuruluşunda görev almış herkese teşekkür ediyorum. AK Parti Afşin İlçe Başkanımız Fevzi Kaynak Bey'e Afşin'e kazandırmış olduğu tüm hizmetler için teşekkür ediyorum. Bizler bunu bir hizmet yarışı olarak görüyoruz."  açıklamasında bulundu.
Yeni Türkiye'nin kapılarının Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan seçilmesi ile açıldığını ifade eden Kırbıyık, konuşmasına şöyle devam etti;
"Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan seçilmesi ile Yeni Türkiye’nin kapıları ardına kadar açılmıştır.

Türkiye, bu yeni dönemde güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir.AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir.Bu yarışta partimizin bayrağını ilçemizde en yüksek noktaya ve en ulvi noktaya götürmek için mücadele edeceğiz. İlçemizde bu hizmet yarışını kaldığı yerden devam ettireceğiz. İlçe başkanlığı adaylığı sürecinde bizlere destek olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Pazar günü yapacağımız kongremizin Afşin'imize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 5. Olağan Kongremiz partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm partililerimizi Pazar günü saat 13.00’da Belediye Düğün Salonu’na bekliyoruz."
 
Editör: Haber Merkezi