AK Parti Kahramanmaraş il danışma meclisi toplantısı yapıldı.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, Ak Parti'nin 10 yıllık iktidarı boyunca ülkenin kaybolan öz güvenini tekrar kazandırma gayreti içerisinde olduğunu belirtti.
İktidarları öncesindeki oluşan kötü tablolar üzerinde bir çok restorasyonlar yapıldığını belirten Güvenç, şunları söyledi:
"Ekonomimiz yurt içinde oluşturulmaya çalışan siyasi krizlerde çok sağlam bir duruş sergiledi. Oluşan güven, istikrar ve disiplin sayesinde geçmişte her seçim döneminde dalgalanan ve dengeleri bozulan ekonomi, geride bıraktığımız 7 seçimde en küçük bir sapma göstermedi. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar ile mücadele neticesinde 10 yılda Türkiye'nin milli geliri 3 kat artarak 230 milyar dolardan 774 milyar dolara çıktı."
Güvenç, iktidarları öncesi 6 bin 101 kilometreden ibaret olan toplam bölünmüş yol ağının 22 bin kilometreye ulaştığını, halkın ambulans uçak ve helikopterle tanıştığını sözlerine ekledi.
İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç da ülkenin büyük sıkıntılardan geçtiğini belirterek, atılan bütün iftiralara rağmen partilerinin yılmadığını ve emin adımlarla yoluna devam ettiğini söyledi.
Toplantı basına kapalı devam etti.
 
Editör: Haber Merkezi