AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Afşin İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Erkoç, Kahramanmaraş’a yapılan Karasu İçme Suyu Projesi’nden sonra en büyük projenin Akdere İçme Suyu Projesi olduğunu kaydetti.
Afşin İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Yapılan istişare toplantısı ardından açıklama yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin’e yapılan yatırımları değerlendirdi.
 
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, şunları kaydetti:
“DSİ Genel Müdürlüğü’nde Afşin’imizin onlarca yıl boyunca su sorunun çözecek ihalesi bugün yapılıyor. Yüzlerce kilometre ishale hattı, 20 köy, 6 belde ve Afşin’imizi kapsayacak çok büyük bir proje imzalanacak. Kahramanmaraş merkezimizde Karasu projesinden sonra bölgede yapılan en büyük proje Akdere projesidir. Bunun dışında başka bir müjde daha vermek istiyorum. Afşin’imizin arıtma tesisi projesinin ihalesini önümüzdeki günlerde yapacağız ve Afşin’imizi ve vatandaşlarımıza bu hizmeti kavuşturacağız. Akdere projesi Afşin için çok önemli. Doğal kaynak suyu Afşin’imizin çeşmelerinden akacak. Bu Türkiye’de önder projelerden biri. Afşin’imizde geçtiğimiz yıllarda su sıkıntısı vardı. Belediyemiz yeni kuyular açarak bu sıkıntıyı gidermeye çalıştı ama Akdere içme projemiz hayata geçtikten sonra Afşin’in içme suyu sıkıntısı bitecek. Afşinli artık hazır su almayacak. Zaten hazır su kıvamında suyu çeşmelerimizden akacak. Afşin’imize inşallah hayırlı uğurlu olur. İhaleden sonra biran evvel kazmanın vurulması için Milletvekillerimizle, belediye başkanımızla birlikte hep beraber bu projenin tamamlanması için çalışacağız.”
 
Editör: Haber Merkezi