“Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacak”
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, çözüm süreciyle Türkiye’nin çok büyük bir ivme kazanacağını kaydetti.
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ve Yönetim Kurulu Üyeleri çeşitleri ziyaretler için geldikleri Afşin’de esnafı gezerek sorunlarını dinlediler.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve yönetim kurulu üyelerinde aralarında bulunduğu esnaf gezisinde konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Afşin’in AK Parti Hükümeti’ne her zaman destek verdiğini kaydetti.
Başkan Erkoç, “Afşinli hemşerilerimizi ve esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Şehrimizin hemen hemen her gün bir yerinde çeşitli ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede bugünde Afşin’e geldik vatandaşlarımızla konuşuyoruz, dertleşiyoruz ve hükümetimizin icraatlarını anlatıyoruz. Afşinli hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Çünkü çok güzel bir ortam var ve onlardan Allah razı olsun. Afşinli hemşerilerim her zaman partimize çok büyük teveccüh gösterdiler ve destek verdiler. Bizlerde vatandaşlarımızın emanetine layık olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bizler her zaman Afşin’e geleceğiz ve vatandaşlarımızla bir arada olup onlarını dertlerini dinleyip sohbet edeceğiz.” şeklinde konuştu.
-Çözüm Süreci
Türkiye’nin bu süreçten güçlenerek çıkacağının alını çizen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, “Çözüm süreci bu milletin geleceği için, Türkiye Cumhuriyetinin daha huzurlu, mutlu ve daha güçlü olabilmesi için ve muhasır medeniyet seviyesine daha çabuk ulaşmak için Sayın Başbakanımızın büyük bir cesaret ve gayretiyle ortaya konan bir süreç. İnşallah bu süreç sonunda başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bu süreç süresince milletimizden de büyük bir destek görüyoruz, Kahramanmaraşlı ve Afşinli hemşerilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hemşerilerimiz sayın Başbakanımızın bu millete ve bu ülkeye hizmet etmek için kendisini adadığını biliyorlar ve sayın Başbakanımızda bu milletin geleceği için ve hak ettiği yeri alması için büyük gayret ve çaba içerisinde. Bilindiği üzere çözüm süreciyle birlikte Türkiye çok büyük bir ivme yakalayacak. İnşallah kademe kademe sonuca yaklaşılıyor. Başarılı bir şekilde sonuçlanacağına inanıyoruz ve tüm gücümüzle çözüm sürecini destekliyoruz. İnşallah terör, geçmiş tarihin derinliklerine gömülüp gidecek. Ülkemizin dört bir yanında huzur ve mutluluk hakim olacak. Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacak.” diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi