AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasını ziyaret etti.
Çeşitli ziyaretler için Afşin'e gelen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan ve yönetim kurulu üyeleri yapımı tamamlanan Afşin Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek ATSO Başkanı Bekir Sıtkı Can'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan İl Başkanı Doğan, "Afşin'e yakışan bir hizmet binası olmuş. Bu hizmetin Afşin'e kazandırılmasında emekleri bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle mekanlar kalıcı olur fakat kişiler her zaman geçicidir. Bu tür yerler kurumsal yerlerdir. Afşin'e hizmet edecek bu hizmet binası gezdiğim kadarıyla seminer salonuyla, toplantı salonuyla ve diğer hizmet birimleriyle en üst seviyede meydana gelmiş. İnşallah Afşin'de hayırlı hizmetlere vesile oldur. Bu binanın Afşin'e, Afşin insanının hizmetine kazandırılmasında emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Can, "Afşin'e böyle bir hizmet binası yapmayı düşündüğümüzde maddi olarak elimizde bir şey yoktu. Fakat Afşin'in ve müteşebbislerimizin böyle güzel bir hizmet binasına ihtiyacı vardı. Afşin'de bu eksikliği gidermek için hizmet binamızı yapmaya karar verdik. Yapım aşamasında bizlere destek olan herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Afşinlilerimizin destekleri sayesinde binamız bu hali aldı ve Afşin'e hizmet etmeye başladık. Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum." dedi.
Konuşmalardan sonra ATSO Başkanı Bekir Sıtkı Can, yeni hizmet binasını gezdirerek  birim odaları ve yapımı devam eden konferans salonu hakkında bilgi verdi.
Editör: Haber Merkezi