AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, seçim çalışmalarının başladığını belirterek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %60’ın üzerinde oy alacaklarını kaydetti. 

AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı, iftar programı düzenledi. Meka Royal Otel’de düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Bilim ve Sanayi Eski Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

 

Programda konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın %60  oy alarak Çankaya Köşkü’ne çıkacağını söyledi.

Doğan, “Afşin’in güzel insanları 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı’nın ilk tur seçimlerini yapacağız. İnşallah sizlerin göstereceği gayretle ve mücadeleyle ikinci tura gerek kalmadan 12 yıldan belli Türkiye’ye hizmet eden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya köşküne %60ları üzerinde oyla göndereceğiz. İnşallah bunun içinde yarından tezi yok yollara düşerek, köyden dönüşen mahallelerimize, Afşin merkezimizi, esnaflarımızı, çarşı pazarı gezerek Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhurbaşkanlığı’nı ne kadar önemli olduğunu anlatmalıyız. İşte Cumhurbaşkanlığı ne kadar önemli olduğu için bütün partiler birleşerek tek bir aday çıkartılar ve içlerinden birini bulamadıkları için ithal bir adayla sizlerin karşısına çıktılar. Bütün bunları halkımıza yüksek sesle ifade etmemiz ve onlara Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermelerini sağlamalıyız. Arkadaşlar Türkiye’de istikrar devam ettiği sürece, bölgede istikrara kavuşacak.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinen Başkan Doğan, “Bugün Türkiye’nin her tarafı ateş çemberi. Filistin’de insanlar şehit oluyor, Suriye’de zalim Esad’ın bombaları altında Müslümanlar inliyor, Irak’ta kardeş, mezhep kavgaları bütün hızıyla devam ediyor. Biz bura iftarımızı açarken, Müslüman coğrafyasında insanlar kanla, ateşle bombayla iftar ve sahur yapıyorlar. İşte bütün bunları engellemek için yeniden Osmanlı bakiyesi olduğunu muzu hatırlamamız ve 600 yıldır bu bölgeye refah, huzur, barış getirdiysek bundan sonraki süreçte huzur ve barış getirebilmek için bu Cumhurbaşkanlığı seçimleri büyük önem taşıyor. İnşallah 2023 hedefine Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nda ve AK kadroların hükümetinde kavuşacağız. Önce 2023 hedefine ulaşacağız ardından da 2071 hedefine torunlarımızı, çocuklarımızı kavuşturacağız” diye konuştu.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’de AK Parti Hükümeti sayesinde 80 yılda alınamayan hizmetleri 12 yılda aldıklarını kaydetti. Güven, “Allaha hamt olsun bu ülke 80 yılda alamadığı hizmetleri 12 yılda aldı. Ülke olağan üstü ekonomik alanda ve uluslararası ilişkilerde önemli gelişmeler yaşanırken ilçemizde de önemli gelişmeler yaşandı. Bu gelişmeler devam edecek. İnşallah yerel anlamda da biz Afşin olarak kazanımlarımızı her geçen gün artıracağız.  Ülkenin içinde geçtiği badireyi biliyorsunuz.” diye konuştu.

Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Güven, “Dün Kahramanmaraş’ta ondan önceki gün Gaziantep’te olaylar yaşandı. Artık birlik olmak zamanı, tek yumruk olma zamanı.  10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçim ilklerin yaşanacağı bir seçim olacak. Ondan sonrada yine genel seçim olacak. Dediğim gibi, biz birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz takdirde bu ülkenin AK Parti’nin önü açık gözüküyor. Ne olursa olsun, kişisel hesaplara, küçük menfaatler için birlik ve beraberliğimizi bozmayalım.” şeklinde konuştu.

 

Son olarak konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak’ta, AK Parti döneminde Afşin’e yapılan yatırımları anlattı.

 

Editör: Haber Merkezi