AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, bazıları tarafından “Hayal proje” olarak nitelendirilen Akdere İçme Suyu Projesi’nin ihalesinin 14 Mayıs’ta yapılacağını kaydetti.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, düzenlediği basın toplantısında AK Parti iktidarı döneminde Afşin’e yapılan yatırımları anlattı. Başkan Kaynak, eğitim, sağlık gibi birçok konuda Afşin’in büyük yatırımları aldığını kaydetti.
Afşin’in büyük yatırımları aldığının altını çizen AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kaynak, “AK Parti iktidarı döneminde Afşin büyük yatırımlar almaya devem ediyor. Eğitim konusunda yapılan yatırımlarda şuanda üç okulumuzun inşaatı devam etmekte. Bunun yanı sıra ilçemize yapılacak olan 5 okulun yer tahsisi yapılmış ve önümüzdeki günlerde okullarımızın ihalesi yapılacak. Bu yatırımların yanı sıra Afşin’in ve Afşinlinin en büyük hayali olan Akdere içme suyunun ihalelisinin 14 Mayısta yapılacak olması bizi çok sevindiriyor. Çünkü bazıları bu proje hayal demişlerdi fakat yakın bir zamanda ihalesi yapılacak ve Afşin’imize hizmet vermeye başlayacak, Akdere. Bu projeyle birlikte Afşin’imizin, kasabalarımız ve köylerimizin 100 yıllık su ihtiyacını karşılamış olacağız. Vatandaşlarımız çeşmelerinden hazır su kalitesinde su içecekler. Bu çerçevede Afşin Belediyemizin su şebekesini yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu saymış olduğumuz yatırımların ilçemize gelmesinde emeği geçen Milletvekillerimize ve Afşin Belediye Başkanımız Fazlı Aydoğan Bey’e Tüm Afşinliler adına teşekkür ederim.” dedi.
Editör: Haber Merkezi