Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Ak Parti siyasetinin, ayrımcılığa ve ötekileştirmeye sonuna kadar karşı olduğunu söyledi.
Ünal, partisinin Göksun ilçe teşkilatına yaptığı ziyarette, Ak Parti'de siyaset yapanların Türkiye'de siyaset yapanlardan çok farklı olduğunu belirtti.
Ak Parti'nin temelinde birlik ve bütünlük olduğunu dile getiren Ünal, "Ak Parti siyaseti ayrımcılığa ve ötekileştirmeye sonuna kadar karşıdır" diye konuştu.
"Türkiye'de önümüzdeki 10 yıl içinde hayal dahi edilemeyecek şeyler yaşanacak ve bunların henüz gün yüzüne çıkmamış çok değerli kaynaklar sayesine gerçekleşecek" diyen Ünal, şunları kaydetti:
"2002 yılında bu günkü geldiğimiz noktayı sizlere anlatsaydım, 'Ne diyorsun Allah aşkına. Geç bunları anlatma kardeşim. Zaten bütün siyasetçiler hep böyle yapıyor' diye düşünebilirdiniz. 2016, 2017, 2020, 2023... Bakın o günler geldiğinde bunu bütün samimiyetimle söylüyorum, yani bundan 10 yıl sonra bugün hayal edemediğimiz şeyleri yaşayacağız. Yani Göksun'da, Kahramanmaraş'ta, Türkiye genelinde bugün hayal edemeyeceğimiz şeyleri yaşayacağız. Neden biliyor musunuz- Çünkü bizim yani Türkiye'nin ve bölgemizin her anlamda henüz gün yüzüne çıkmamış çok değerli kaynakları var. Bu kaynakların içerisinde en değerlisi de insan kaynağımız. Hamdolsun çok güzel bir insan kaynağımız var. Son derece girişimci, işini bilen, önüne bir iş koyduğunuz zaman o işi alan ve sonuçlandırabilen çok güçlü bir insan kaynağımız var."
Ünal'ın ziyaretine Ak Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, belediye başkanları ve parti yöneticileri de katıldı.
Editör: Haber Merkezi