30 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti, Göksun seçim bürosunu miting gibi görkemli bir törenle açtı. Tören öncesi düzenlenen konvoya yaklaşık 1300 araç katılırken, tören alanını dolduran binlerce AK Partili, Hüseyin Coşkun Aydın başta olmak üzere Kahramanmaraş Milletvekilleri Nevzat Pakdil ve Prof. Dr. Mehmet Sağlam ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç’a tam destek verdi.

Açılış töreni için Göksun’a gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nevzat Pakdil ve Prof. Dr. Mehmet Sağlam ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, yol çatı kavşağında AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın ve partililer tarafından karşılandı. Elbistan yolu üzerinde bekleyen yaklaşık 1300 araçtan oluşan konvoya katılan milletvekilleri, adaylar ve partiler, Göksun merkez, sanayi kavşağı ve yol çatı güzergâhından geçerek İstiklal Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosuna geldiler.

Seçim bürosu önünde yapılan törende açılış konuşmasını yapan AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, AK parti İktidarı döneminde Göksun’da yapılan yatırımları anlattı.

-“Türkiye 1960’ların Türkiye’si Değildir”-

 

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, “Bu millete 10 yıl başbakanlık yapan Adnan Menderes’i darağacında sallandıranlar bilsinler ki, Türkiye 1960’ların Türkiye’si değildir” dedi.

Pakdil,  seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin önüne tuzaklar kurulmak, kumpaslar kurulmak isteyenlerin, bir araya gelerek AK Partinin bu memlekete, bu aziz millete hizmetten geri koymak için ellerindeki bütün imkânları kullandıklarını söyledi.

Onların tuzaklarını her zaman olduğu gibi 30 Mart’ta da milletin bozacağını savunan Pakdil, şunları kaydetti:

“Türkiye dünün Türkiye’si değil. Bu millete 10 yıl başbakanlık yapan rahmetli Adnan Menderes’i darağacından sallandıranlar bilsinler ki, Türkiye 1960’ların Türkiye’si değildir. Milli iradeyi idam edenler, hapse atanlar şunu bilsinler ki, artık Türk milleti kendi iradesine sahip çıkıyor, kendi davasına sahip çıkıyor. Çünkü AK Partinin davası, Göksunlunun, Afşinlinin, Elbistanlının, Kahramanmaraşlının davasıdır. İnşallah bu yolda hep beraber gideceğiz. Bu oyunları bozmak bizim namus borcumuzdur, hep beraber bu oyunları bozacak mıyız? Onlara gereken dersi verecek miyiz?”

Türkiye Cumhuriyetini milletler ailesi içerisinde en ön safta yer alsın diye bu yola çıktıklarını belirten Pakdil, şöyle devam etti:

“Biz bu yola bir olalım, iri olalım, diri olalım diye çıktık. Türkiye Cumhuriyeti devleti milletler ailesi içerisinde en ön safta yer alsın diye bu yola çıktık. Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bizi kimse yolumuzdan geri çeviremedi. Biz hep beraber olduk ve çok şükür bu ülkede çok şeyleri gerçekleştirdik. Bu gün birileri ülkeye karanlıklar göndermek istiyorlar. Ülkeyi ümitsizliğe sevk etmek istiyorlar. Birileri ülke için ümitsizlik ve karamsarlık aşılamak istiyor, biz ise bu millete hizmet için elimizden geleni sarf ederek ümit aşılamak istiyoruz. Yeni bir medeniyetin inşası için bu milleti yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz. Biz bir davanın insanlarıyız, bu dava için her şeyimizi feda etmeye hazırız. Biz bu davanın neferleriyiz, ne görev verilirse verilsin, bu davanın bir memuru olmaktan asla vazgeçmedik, geçmeyeceğiz. Bizler nefsinin peşinde olan insanlar değiliz, bizim nefislerimiz ayaklarımızın altında, davamız ise başımızın üstündedir. Allah ömür verdiği sürece de bu davanın yolunda yürümeye devam edeceğiz. Bu dava bu millete hizmet etmeye devam edecektir.”

-“30 Mart Seçimi Çok Kritik Bir Mahalli Seçim”-

AK Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam ise yaptığı konuşmada, 30 Mart seçiminin çok kritik bir mahalli seçim olduğunu söyledi.

AK Partiyi 12 yıl önce kuran, hapishanelerde yatan, her türlü fedakârlığı milleti için yapan Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan için diğer seçimlerden daha yüksek bir oy verilmesini isteyen Sağlam, şunları kaydetti:

“Sevgili Göksunlular seçimlerden önce birçok aday çıkar. Partimiz adayını tespit ettikten sonra bize düşen kardeşçe el ele vererek bu adayımızı desteklemektir. Sizlerden bunu bekliyorum. Hiçbir zaman dedikodulara ve fitne fücura inanmayın. Gönül verdiğiniz partinin ve gönül verdiğiniz genel başkan’ın 11 yıl sonra yarattığı Türkiye inanan insanlar olarak daha ileriye gitmesi için ne lazımsa yapmak gerekir. Şimdi kim ne derse desin Türkiye 11 yıl öncesinin Türkiye’si değil. Türkiye eskisine göre üç kat daha zengin. Bunu etrafınıza bakarak görebilirsiniz. Gün münafıklık günü değildir, gün ayrılık günü değildir, gün birleşme günüdür, bütünleşme günüdür ve bütün şehirlerimizde değerli adaylarımıza oy vermek sureti ile göreve getirilmesi ve memleketimizin hizmet alması, kalkındırılmasına katkı sağama günüdür.”

-“Göksun, AK Parti Lehine Kararını Vermiş”-

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, yaptığı konuşmada, coşkuyla meydanları dolduran Göksun’un kararını verdiğini ve 30 Mart’ı beklediğini söyledi.

30 Mart’ın Türk siyasi tarihinin dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Erkoç, şunları kaydetti:

“Değerli hemşerilerim Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, partimizin kurulduğu günden beri hiçbir seçim için ‘İstiklal Mücadelesidir’ demedi. Ama bu seçimin ne kadar önemli olduğunu göstermek için bu ifadeyi kullandı. Bu seçim normalde bir yerel seçim olarak başladı ancak ülkenin istikrarına kast edenler, güçlü büyük Türkiye’yi istemeyenler, ülkemizi eski Türkiye’ye döndürmek isteyenler 30 Mart seçimlerini fırsat bilerek AK Partiyi ve hükümeti tökezletmek için her şeyi yapmaya başladılar. Hatırlayın eski Türkiye’de kendi parası kendi ülkesinde geçmeyen, kardeşin kardeşe dövizle borç verdiği bir ülke vardı. Vatandaşlardan toplanan vergilerin yüzde 85’i faize gidiyordu. IMF kapılarında dilenen bir Türkiye vardı. Bu Millet gerekeni yaptı ve Ak Partiyi iktidar yaptı. Ak kadrolar vatandaşın verdiği vekâleti namus bildi. Türkiye’yi dev projelerle buluşturdu, Kahramanmaraş’ımızı dev projelerle buluşturdu. Artık güçlü Türkiye var. Artık helikopter yapan, tank yapan güçlü Türkiye var.”

 

Yeni dönemde Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte hizmetlerin artırarak devam edeceğine vurgu yapan Erkoç,  Hüseyin Coşkun Aydın’la birlikte birçok projeye imza atacaklarını, kentsel dönüşümde, turizmde hem Kahramanmaraş’ı hem de Göksun’u hak ettiği dev projelerle buluşturacaklarını kaydetti.

-“Güçlünün Haklı Oldu Değil, Haklının Güçlü Olduğu Bir Göksun Tesis Edeceğiz”-

AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın ise yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı ile ülkede her şeyin var olduğunu ve millete hizmetin geldiğini söyledi.

Halkın 30 Martta görev vermesi halinde güçlünün haklı oldu değil, haklının güçlü olduğu bir Göksun tesis etmek için çalışacağına vurgu yapan Aydın, şunları kaydetti:

“Aziz hemşerilim bildiğiniz gibi artık Büyükşehir olduk ve bundan sonra birçok hizmeti Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sizlere sunacağız. Allah nasip ederse ilk yapağımız işlerden bir tanesi yol çatına kadar Göksun’umuzu sağlık yönünden tehdit eden bir çöp vakamız var bunu büyüklerimizin desteği ile başka bir yere nakledeceğiz. Daha temiz ve daha yaşanabilir bir Göksun temin etmeye çalışacağız. Gençlerimiz için olmazsa olmazlardan, içinde yüzme havuzları ve fitnes salonu da bulunan bir spor kompleksi inşa edeceğiz. Bayanlarımız için ise onların da sosyal alana kazandırılması için el emeği, göz nuru hazırlamış oldukları ürünler için bir pazar yeri tesis edeceğiz. Engellilere engelsiz bir hayat tesis edeceğiz. Olmazsa olmazlarımızdan biri Tufanbeyli yoludur. Bu güne kadar ölçüp biçtiğimiz ama bir türlü hayata geçiremediğimiz Göynük köyümüzden geçen Tufanbeyli yolunu yaparak orada termik santrallerinde çalışan 2 bine yakın insanımızı ekonomik anlamda Göksun’a kazandırmayı planlıyoruz. Akarsularımızı aynı 20 sene öncekindeki berraklığına kavuşturup, etrafında parklar, yürüyüş ve bisiklet yolları yapmak sureti ile sizlerin hizmetine sunmak istiyoruz.”

Bu yola beylik ve efendilik yapmak için değil halka hizmet etmek için çıktığını belirten Aydın, hizmetin sadece Göksun merkezde değil, 68 farklı beldede yapacaklarını kaydetti.

Türkiye’nin istikrarı, huzuru ve güveni için, Kahramanmaraş’ın istikrarı, huzuru ve güveni için, Göksun’umuzun istikrarı, huzuru ve güveni için 30 Mart’ta sandıkları ağzına kadar AK Parti oyu ile doldurulmasını isteyen Aydın, törene katılan vatandaşlardan tam destek aldı. Aydın, bu güne kadar Göksun’a hizmet eden herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Programa, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nevzat Pakdil ve Prof. Dr. Mehmet Sağlam ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, Göksun İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Kanlıkavak Belediye Başkanı Ali Kıraç, Çardak Belediye Başkanı Ali Kutlu, Ericek Belediye Başkanı Yusuf Özbeyler, Taşoluk Belediye Başkanı Doğan Kuşoğlu, Değirmendere Belediye Başkanı Nuri Gişi, İl Genel Meclis Üyeleri ve binlerce partili katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi