AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Sosyal Birimler Başkanı Merve Aslaner, AK Parti Afşin Gençlik Kollarının istişare toplantısına katıldı.

AK Parti İlçe Teşkilatında gençlik kolları ile bir araya gelen Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Merve Aslaner, toplantının ardından Afşin'deki şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Toplantının ardından kısa bir açıklama yapan Aslaner, " AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları organizesi ve Afşin Gençlik Kollarımızın katılımıyla beraber Afşin'de Şehit Ahmet Gülbahar ve Hüseyin Utku Gülbahar kardeşlerimizin ailelerine ziyaret etmek üzere bulunuyoruz." dedi.

Aslaner konuşmasına şöyle devam etti:

"Şehitlerimiz, vatan evlatlarımız bizler için çok değerli. AK Parti Gençlik Kolları olarak özellikle gençliğin hassasiyetini vurgulamak adına 81 ilimizde şehit olan kardeşlerimizin hem cenazelerinde hem ailelerinin yanında bu zor süreçte her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Onlar bize emanet, onlar bizim evlatlarımız, bizlerin kardeşleri. Ben Afşin Ak Parti Gençlik Kollarımıza bu konudaki hassasiyetleri ve duyarlılıkları için çok teşekkür ediyorum. Ve tüm şehitlerimizin ailelerine diyorum ki emanetiniz bizim emanetimizdir.”

Konuşmaların ardından, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Sosyal Birimler Başkanı Merve Aslaner ve AK Parti Afşin Gençlik Kolları’nın katılımıyla şehit Ahmet Gülbahar ve Hüseyin Utku Gülbahar’ın aileleri ziyaret edildi.

Editör: Haber Merkezi