AK Parti Gençlik Kolları, Afşin Anadolu Lisesi’nde kütüphane oluşturdu. Oluşturulan bu kütüphane düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Afşin Anadolu Lisesi’nde açılışı düzenlenen programa Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Kütüphane hakkında bilgi veren Afşin Anadolu Lisesi Müdürü İhsan Köker, “AK Parti Gençlik Kolları, Türkiye’de kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kazandırmak için bir çalışma başlattı. Bu kapsamda Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven, Ak Parti Gençlik Kollarıyla görüşerek Afşin Anadolu Lisemize kütüphane kazandırılması konusunda temasta bulundu. Bizlere 2 bin adet kitap ve bin 500 elektronik kitap gönderdiler şuanda kütüphanemizi oluşturduk kitaplarımızı sergiliyoruz. Bunların dışında kütüphane bölümüne bir adet bilgisayar, bir sunum cihazı ve bir de yazıcının gelecek hafta gönderileceğinin sözünü verdiler. Ben bu güzel hareketlerinden dolayı Ak Parti Gençlik Kollarına ve Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e okulumuz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekilimiz Sevde Beyazıt’ın bir sözü vardı, bir köşe hazırlatın kütüphanede ve ismini Yedi Güzel Adam yapın ve Yedi Güzel Adam ait bütün eserleri ben getireceğim demişti. Bizler Yedi Güzel Adam Köşesini oluşturduk ve inşallah o sözün yerine getirilmesini bekliyoruz. “ dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve AK Parti Gençlik Kolları Afşin Anadolu Lisesi’ne bir kütüphane kurdu. Şuanda kütüphanemizde 2 bin adet güncel kitap ve bin 500 adet e kitap hediye edildi. Ayrıca kütüphanemize bir bilgisayar, bir sunum cihazı ve bir yazıcı gönderecekler. Bu katkıları için çok teşekkür ediyorum Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyine. Bu bir şeylerin başlangıcıdır. Biz hep dedik ki, Afşin’de sosyal yapı, kültürel yapı dönüştürülmeli bu da bunun küçük bir adımıdır.” şeklinde konuştu.  
Konuşmalar ardından kütüphane açıldı.









Editör: Haber Merkezi