AK Parti Afşin Belediye Meclis Üyeleri adayları düzenlenen programla tanıtıldı.
AK Parti Afşin Seçim Bürosu’nda düzenlenen programa AK Parti Grup Başkanvekili, AK Parti Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Başbakan Recep Tayip Erdoğan bu ülkenin ayağa kalkması için kendisini feda etmiş bir insan olduğunu söyledi. Ünal, “AK Parti iktidara geleli 12 yıl olmuş ve bu zaman içerisinde biz anlımızın akıyla sizin karşınıza hala çıkabiliyoruz. Biz 12 yıldan beri halkımızın içindeyiz ve halkımızın hizmetkârı olduk. Bundan sonra her yerde sizlerin hakkını korumaya devam edeceğiz. Bu ülkenin sahibi milletimizdir. Seçim zamanında milletimiz istediğini sandıktan çıkartır, istemediğini çıkartmaz. Birileri sizlerin sandıkla getirdiklerinize müdahale ederseniz bu ne anlama gelir. Sizin iradenize müdahale anlamına gelir. Bu millet her zaman iradesine ve evlatlarına sahip çıktı. Siyaset tarihimize bakarsanız Adnan Menderes, bu milletin adamıdır, demokrasinin yıldızıdır, Turgut Özal’ı bu millet sever, bu millet Necmettin Erbakan’ı da sever. Bu millet gözü gibi baktığı ve son yüz yılda bu milletin yetiştirdiği Recep Tayip Erdoğan’a da gözü gibi bakar. Tayip Erdoğan’a oyun yaptılar bu millet bozdu, darbe yapmaya çalıştılar milletimiz sahip çıktı. Partimizi kapatmaya kalktılar, millet nasıl bizim partimizi kapatırsınız dedi 2010 yılında oy oranımız ikiye katlandı desteğinizi %58’e çıkarttınız. Bizi evlatlarınız yerine koydunuz bizlere öyle destek verdiniz ve her seferinde de Allah onların tuzaklarını başlarına geçirdi. Biz 11 yıldır milletin iradesinin egemen olmasının mücadelesini veriyoruz. Türkiye'nin dış politikada bağımsız bir aktör olmasının mücadelesini veriyoruz. Türkiye bağımsızlaşmadan, Türkiye'nin sorunları çözülmeden ayağa kalmayacağını biliyoruz. Recep Tayip Erdoğan, uzun bir yola çıkmış, milletinin sevdalısı, davasının dertlisi bir adamdır. Recep Tayip Erdoğan bu ülkenin ayağa kalkması için kendisini feda etmiş bir insandır. Sayın Başbakanımıza hangi iftirayı atarlarsa atsınlar tutmaz.” dedi.
Ünal, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Büyükşehirle birlikte Kahramanmaraş’ta ne varsa Afşin’imizde de o olacak. Ben üç yıldan buyana Afşin’e pozitif ayrımcılık uyguladım. Ben dedim ki, Afşin’in milletvekiliyim. Ben Türkiye’nin ve Afşin’in milletvekiliyim. Elbistan'a yapılacak olan 300 yataklı bölge hastanesinin Şeker Fabrikası tarafına alındığını gördüm ve hemen bölge hastanesini Afşin ve Elbistan arasına aldık. İnşallah 19 Mart'ta bölge hastanemizin temelini de atacağız. Başka bir projemiz olan Elbistan'daki üniversite kampüsünü ve Afşin'deki üniversite kampüsünü Afşin ve Elbistan'ın ortasında birleştirmek. Rektörümüz şuanda hazine arsasındaki yerini ayarladı. Son üç yılda Afşin’e 6’ya yakın okul yapıldı. Afşin’imize 63 milyon tutarında içme suyu projesinin temelini atacağız”
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, AK Parti hükümeti tarafından Afşin’e yapılan yatırımları anlattı.
AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven ise, Afşin’e büyük şehir belediyesi ile birlikte yapacağı projeleri anlattı.
Konuşmalar ardından belediye meclis üyeleri adayları tanıtıldı.
 
Editör: Haber Merkezi