AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Karagöz Köyü’ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin’e bağlı Karagöz Köyü’ne giderek vatandaşlarla sohbet etti.
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bilindiği üzere AK Parti kurulalı 12 yıl oldu ve 11 yıldır da iktidarda. Bizden önceki siyasi partiler halkımızın oylarını alırdı ve ondan sonra belli çevrelerin menfaatine göre siyaset yaparlardı. AK Parti geldikten sonra ülkemizin ve halkımızın menfaatine önem vererek siyaset yapmaya başladı. Öncelikli olarak ülke insanının sağlığını, eğitimini ve diğer yatırımlarını yapmak için bütçeler ayırdı ve bu ülkenin gelirini halka dağıttı. Halkımızın arzuları istikametinde ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler yapmaya başladı. Görüldüğü üzere Karagöz Köyümüzde, kanalizasyon, parke gibi ne ihtiyaçları varsa bunlar belirli ölçülerde karşılandı. Bu hizmetlerin daha da artması için büyükşehir yasası çıktı. Büyükşehir yasasının en büyük amacı köylerimize ve kasabalarımız için Afşin’in mahallelerine ne hizmet geliyorsa onlara da götürülerek hizmet akışının sağlanmasıdır.” dedi.
Daha sonra konuşma yapan AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “Türkiye, 12 yıldan buyana hizmetle tanıştı, AK Partiyle tanıştı. Bizden önceki dönemleri de biliyorsunuz, bizim dönemimizi de biliyorsunuz. Hizmet AK Partinin işi. AK Parti iktidarı döneminde Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan önderliğinde ülkemizde neleri başardı biliyorsunuz. Köylerimizin durumu malum, yapılanlar malum. Zengin fakir demeden herkesin gönlüne giren bir başbakanımız var. bizim insanımız, kendine hizmet edeni, kendine değer vereni asla unutmaz. Köylerimizde, kanalizasyon çalışmaları, su çalışmaları, yol ve parke çalışmaları yapılmakta. Bu yapılan hizmetlerin devamı gelecek. Bu hizmetler asla bitmeyecek, biz halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Köyümüzde sulama sorunu var. Göletimiz dolmuş ve kirlenmiş. Buraya gelmeden önce bölge müdürümüzle görüştük, daha önce planlaması alınmıştı ama göçük olayından sonra durdu. Ama biz bu sorunu halledeceğiz, bundan emin olabilirsiniz. Kamulaştırma probleminizi biz çözeceğiz. Hükümetin gücünü arkasına almamış, hizmet aşkıyla yanmayan hükümet bunu çözemez. Bunu ancak el ele, gönül günüle vererek köyümüzde yaşanan kamulaştırma problemini biz çözeceğiz. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde sizlerin desteklerini bekliyorum.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi