AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı üyeleri, İlçe Başkanı İsmail Safi ile beraber Ankara’ya çıkarma yaparak TBMM’de bir dizi görüşmelerde bulundular.

İlk olarak AK Parti Genel Merkezini ziyaret eden AK Parti İlçe Teşkilatı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın katılımıyla gerçekleştirilen genişletilmiş İlçe Başkanları İstişare toplantısına katıldı. İstişare toplasının ardından AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle görüşen heyet daha sonra TBMM'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Gurup Toplantısına katıldı.

Ankara temaslarıyla alakalı değerlendirmede bulunan AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, şunları söyledi:

" AK Parti Afşin İlçe Teşkilatımız, Kahramanmaraş ve diğer ilçe teşkilatları olarak Ankara'da gerçekleştirilen genişletilmiş ilçe başkanları istişare toplantısına katılmak üzere Ankara'ya geldik. Genel Başkan Yardımcımız Tanıtım Medya Başkanımız Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal’ın katılımlarıyla Genişletilmiş İlçe Başkanları İstişare toplantılarını gerçekleştirdik. Burada 2019 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimler ile alakalı yol haritamız ve teşkilat olarak bulunacağımız çalışmalar değerlendirildi. Toplantının ardından Genel Başkan Yardımcımız Tanıtım Medya Başkanımız Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal’ı ilçe başkanlarımız ile birlikte makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Ardından Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, il Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Ahmet Alıcı ve ilçe başkanlarımız ile birlikte Milletvekilimiz İmran Kılınç’ı makamında ziyaret ettik. Ankara'daki ziyaretlerde Afşin'e yapılan ve yapılacak olan yatırımlarımız ile ilgili verimli ve detaylı görüşmelerimiz oldu. Ziyaretlerimizin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Gurup Toplantısına katıldık. Burada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın güncel konulardaki konuşmasını dinleme imkânı bulduk."

Editör: Haber Merkezi