AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. AK Parti Afşin Seçim Bürosunda partililerle ve vatandaşlarla bayramlaşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Ramazan Bayramı birlik ve beraberliğinin tüm Türkiye’de olduğu gibi Afşin’de de yaşandığını söyledi.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerin normal bir seçim olmadığını dile getiren Çitil, “AK Parti bir dava hareketi. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Partimiz her zaman milletinin hizmetinde oldu. Bir taraftan da iç ve dış mihraklarla mücadelesine devam etti. 24 Haziran yeni bir başlangıç olacak. Ülkemiz, ilimiz ve ilçelerimizde hizmetlerimiz artarak devam edecek. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri Türkiye’deki istikrarın devam etmesi için çok önemli. Teşkilat mensubu arkadaşlarımız Afşin’de her mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımıza bunları anlatması gerekiyor. Afşin’de, AK Parti girdiği tüm seçimlerden oyunu artırarak çıktı. Yine artıracağını biliyoruz. İnşallah 24 Haziran’dan sonraki süreç Türkiye’ye yatırım dönemi olur ve AK Parti’nin şahlanış yılı olur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın, vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.” açıklamasında bulundu.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, tüm İslam alemi bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Ramazan ayındaki oruç ibadetini yerine getirerek oruçlarımızı tutuk ve Rabbim bizleri Ramazan Bayramı’na kavuşturdu. Tüm teşkilat mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın ramazan bayramını kutluyorum. Ramazan süresince seçim çalışmalarımızı durmaksızın yürüttük. Seçime çok az bir zaman kaldı. AK Parti ailesi olarak her türlü fedakarlığı göstererek seçimlerden en iyi şekilde sonuç almak için çalışacağız.”

Son olarak konuşma gerçekleştiren AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, “Ramazan ayını idrak ettik ve şuanda bayrama kavuştuk. Bugün buraya gelen tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi bir kere daha gösterdik. Tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum “ dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, ilçe seçim bürosundaki bayramlaşma programının ardından beraberindeki, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Alıcı, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi ve partililerle birlikte şehit aileleri,  hastane ve teşkilat mensuplarını ziyaret ederek, bayramlaşma programına devam etti.

Editör: Haber Merkezi