AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı eş zamanlı olarak ana kademe, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyesi teşkilat mensupları ile sahaya inerek yeni ekonomi modelini anlatıp broşür dağıttı.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, kadın ve gençlik kolları başta olmak üzere tüm teşkilatın, eş zamanlı olarak yeni ekonomik modelle ilgili çalışma yaptığını söyledi.

Hükümetin uygulamaya koyduğu "Yeni Ekonomik Modeli" anlatan broşürleri dağıtan AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, “ İlçe Koordinatörümüz Murat İldeniz, Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven, Gençlik Kolları Başkanımız Aytekin Özgül ve tüm teşkilâtımız ile birlikte milletimizin refahı ve huzuru adına gerçekleştirdiğimiz yeni ekonomi modelini vatandaşlarımıza anlatmak için sahaya indik. İlçe merkezinde, esnaflarımıza, vatandaşlarımızla ve kırsal mahallelerimizde , 'Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat' yoluyla ülkemizi büyütme temelli ekonomi modelimizin detaylarını içeren broşürlerimizi Afşin’imiz her sokağındaki hemşerilerimizle paylaştık. Türkiye Ekonomi Modeli ile kazanan Türkiye olacak ve ülkemizin yükselişini hep birlikte sağlayacağız.” açıklamasında bulundu.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu yeni ekonomik modeli halkımızla paylaşıyoruz. Afşin’imizdeki Cumhurbaşkanımıza olan destek ve güven bizleri gururlandırıyor. Halkımız ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların farkında, devletimizin gücünün de farkında. Afşin halkı tarihte olduğu gibi bugün de ülkesine sahip çıkıyor, ekonomideki oyunları bozuyor” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi