AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinin katılacağı kurum müdürleriyle istişare toplantısının Çarşamba günü yapılacağını kaydetti.
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri 26 Aralık Çarşamba günü Afşin’e geleceği bildirildi. 26 Aralık Çarşamba günü Afşin’e gelecek olan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri 14.00’de Afşin Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Afşin Ulu Caminin açılışını, 14.30’da Atatürk Caddesinin açılışını yapacak.
Heyet daha sonra saat 15.00’de Afşin Hükümet Konağı toplantı salonunda Afşin Kaymakamı Faik Arıcan ve Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’ın da katılacağı kurum müdürlerinin katılacağı istişare toplantısına katılacak.
Konu hakkında bilgi veren AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “ AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimiz 26 Aralık Çarşamba günü ilçemizi ziyaret edecekler. Ziyarette Afşin Belediyemiz tarafından çevre düzenlemesi yapılan Afşin Ulu Cami ve Afşin Atatürk Caddesinin açılışı yapılacak. Daha sonra açılışlar yapıldıktan sonra Afşin Kaymakamlığı toplantı salonunda kurum amirlerimizle düzenlenecek istişare toplantısına katılacak.” şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi