AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsrafil Aslaner, 12 Haziran Pazar günü yapılan genel seçimlerde üst üste 3 kez oylarını artırarak iktidara gelen parti olduklarını, Afşin halkının istikrarın devamından yana oy kullandığını belirtti.
 
AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsrafil Aslaner, 12 Haziran Pazar günü yapılan genel seçimleri değerlendirdi. Aslaner, “Afşin, partimize, 2007 seçimlerinde %55 oranında destek verirken 2011 seçimlerinde 5 puan artırarak %60 oranında oy vermiştir” dedi.
 
Afşin halkına teşekkür eden AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsrafil Aslaner, “12 Haziran 2011 de yapılan genele seçimlerde halkımızın büyük desteği ile bir kez daha partimiz iktidara getirilmiş. 3 kez üst üste oylarını artırarak iktidara gelen parti olarak da rekor kırmıştır. Türk halkına partimize verdiği bu destekten dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Kahramanmaraş %70 oranında destek vererek Türkiye’de en çok oy alan illerin başında gelmiştir. Afşin, partimize, 2007 seçimlerinde %55 oranında destek verirken 2011 seçimlerinde 5 puan artırarak %60 oranında oy vermiştir. Bundan dolayı tüm Afşin halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum.Tek üzüntümüz iktidar partisinden bir milletvekili çıkmayışı olmuştur. Afşin doğumlu adayımız Hamit Bülent Eken’i meclise gönderebilseydik çok daha mutlu olacaktık; hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Ancak kimse endişe etmesin, Afşin’e daha önce yapılan hizmetler bundan sonrada devam edecektir.
Başarılı bir seçim geçirmemizde büyük emekleri olan başta adayımız Hamit Bülent Eken Bey olmak üzere Teşkilat mensuplarıma, Afşin belediye başkanım sayın Fazlı Aydoğan Bey’e kadın kolları ve gençlik kolları başkanı ve üyelerine, belde teşkilatlarımız ve belde belediye başkanlarımıza, seçim büromuzda bizleri yalnız bırakmayan AK Parti gönüllülerine, seçimlerin huzurlu ve sakin bir şekilde geçmesini sağlayan Afşin Kaymakamı Sayın Faik Arıcan Bey’e, Emniyet ve Jandarma mensuplarına, İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve üyelerine, diğer siyasi parti teşkilatlarına teşekkürlerimi sunar tüm Afşin halkına mutlu ve huzurlu günler dilerim” açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi