“Afşin, AK Parti iktidarında tarihinin en büyük yatırımını aldı”
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, AK Parti iktidarında Afşin’e tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığını kaydetti.
 
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Ak Parti hükümeti tarafından Afşin’e yapılan yatırımları değerlendirdi. Kaynak, AK Parti döneminde eğitim, sağlık ve ekonomik anlamda büyük yatırımlar aldığını belirterek, bu başarının AK Parti milletvekilleri ve parti teşkilatlarının hep birlikte hareket etmelerinden kaynaklandığını belirtti.
 
Afşin’e yapılan bazı yatırımları sıralayan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “AK Parti iktidara geldiğinden bu güne kadar Afşin’e yapılmamış yatırımlar yapıldı. Hükümetimiz tarafından yapılan yatırımları  kısaca sayacak olursak; Afşin Meslek Yüksek Okulu’nun açılması, Yeni Adliye Sarayı, Yeni Hükumet Konağı, Yeni Sanayi Sitesi, Kapalı Spor Salonu, TOKİ tarafından yapılan konutlar ve önemlilerinden birisi de Eshab-ı Kehf’in restorasyonudur. KÖYDES, BELDES projesi kapsamında köy ve kasabaların yol, kanalizasyon ve su ihtiyaçlarının karşılanması gibi birçok hizmetler yapılmıştır.” dedi.
 
Yapılması planlanan yatırımları da sıralayan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “Bundan sonraki dönem içerisin de de Afşin’imize önemli yatırımlar yapılacak. Yaklaşık 60 yıldır Afşin’in hayali olan Karakuz Barajı, Sevin Köylülerin hayali Binboğa Göleti, güney köylerin hayali Adatepe barajı ve bu barajların sulama kanalları gerçekleşecek.
Yine Kabaağaç köyü civarına Teknoloji Fakültesi yapılacak. Bu yatırımlar Afşin’in ve Afşin insanının en çok arzuladığı yatırımlar, elbette durduk yerde bu yatırımlar yapılmıyor. Özellikle Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal’ın konumu ve gücü önemli derece de yer tutuyor. Bizler de el ele gönül gönüle tüm gücümüzle ve Afşinli hemşerilerimizin desteği ile  Afşin’imizin gelişimine katkı sağlamak için gayret gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.” diye konuştu.
 
 
“Afşin’in Tüm Sorunlarını Masaya Yatıracağız”
 
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte istişare toplantısı düzenleyeceklerini kaydeden Kaynak, “Afşin Belediyemizce Atatürk Caddesi yenilenerek açılışı Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimiz, İl Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un ve AK Parti il Başkan yardımcılarımızın katılımı ile yapılacak. Kaymakamlık konferans salonunda tüm kamu kurumlarının birim amirleri, tüm sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir toplantı yapılacak ve bu toplantıda Afşin’in tüm sorunları masaya yatırılacak ve yapılması gereken yatırımlar için gerekli çalışmalar takip edilecek.” açıklamasında bulundu.
 
Editör: Haber Merkezi