AK Parti Afşin İlçe Başkanı Av. Şeref Kırbıyık'ın 13 Ocak 2017 Cuma günü istifasının ardından, Afşin'de yeni ilçe başkanının kim olacağı sorusu ilçe genelinde cevabını arıyor.

Kırbıyık'ın istifasının ardından 25 gün geçmesine rağmen yeni başkanın kimin olacağı konusunda henüz bir netlik kazanmadı.

Kahramanmaraş AK Parti İl Başkanlığı ve Genel Merkezin bu görev için kimi tercih edeceği merakla beklenirken, başkanlık için adı geçen bazı isimler, ilçe siyaset gündeminde konuşulmaya devam ediyor.

AK Parti Genel Merkezinden herhangi bir açıklama yapılmaması kamuoyunda ilçe başkanı kim olacak tartışmasını başlattı.

AK Parti İlçe Başkanı Kırbıyık'ın istifa sürecinin ardından, İlçe Başkanlı Adaylığı için Veteriner Hekim Sabri Türkkahraman, Ali Sefer Demirci, Avukat Mehmet Turan, Sebahattin Atalay, Mehmet Taşkale, Cüneyt Yücel, Hacı Bayram Sert ve Selçuk Yalçın adaylığını açıklamıştı.

Genel Merkezin adaylık başvurusunda bulunan isimlerden birini mi, yoksa adaylık başvurusunda bulunmayan bir isimi çağırıp İlçe başkanlığı görevini tevdi edeceği kamuoyunda ayrı bir soru işareti oldu.

Perşembe günü kesinleşmesi beklenen AK Parti İlçe Başkanının belirlenmesi sürecinde, AK Parti Genel Merkezin bu görev için kimi tercih edeceği merakla bekleniyor. Yeni belirlenecek İlçe Başkanının yönetimini kimlerden oluşturacağı ise ayrı bir merak konusu olmuş durumda.

Editör: Haber Merkezi