Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri öncesinde  programlarına ağırlık veren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İlker Çitil, Afşin Belediye Başkanı, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  Atatürk Caddesinde esnafları ziyaret ederek  bir süre görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Milletvekili Adayı Çitil, "Afşin'imizde seçim çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz. Öğleden önce seçim büromuzda vatandaşlarımızla ve partililerimizle bir araya gelerek hemşerilerimizle sohbet ettik. Ardından Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnaflarımızın dükkanlarına misafir olduk ve hal-hatır sorduk, görüş alışverişinde bulunduk. " dedi.

Afşin Belediyesi  tarafından emekli vatandaşlar için yapılan ve kısa süre sonra açılış yapılacak Aktif Yaşam Merkezinde mola veren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İlker Çitil, konuşmasına şöyle devam etti: Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanımız Şeref Kırbıyık ve yönetim kurulundan üyelerimizle birlikte esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz.  Esnaf ziyaretlerimizde çok güzel ilgi ve alaka görüyoruz, esnaf kardeşlerimizin göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Afşin Belediyemiz tarafından emeklilerimiz için yapılan Aktif Yaşam Merkezinde gezilerimize ara verdik. Burası emeklilerimizin ve yaşlılarımızın güzel vakit geçirecekleri bir yer olmuş. Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e ve emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum. Afşin'de eksikliği hissedilen bir hizmeti hayata geçirmişler." diye konuştu.

- “Afşinli vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdim”
Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen mitinge Afşin'den yoğun bir katılım olduğunu söyleyen Çitil, " Geçtiğimiz hafta sonu, Halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı olarak ilk defa geldi. Çok büyük ve kalabalık bir miting gerçekleştirdi ve ardından toplu yatırımların açılışları yapıldı. Afşin'imizden 100 otomobil, 3 otobüs ve dolmuşlardan oluşan araç konvoyuyla mitinge iştirak etti vatandaşlarımız. Mahşeri bir kalabalıkla Kahramanmaraş'ta Sayın Cumhurbaşkanımızı karşıladık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Afşinlilere selamlarını iletti. " diye konuştu.

Kahramanmaraş'ta 12 yılda toplam 14 katrilyon yatırım yapıldığının altını çizen AK Parti Milletvekili Adayı Çitil, " Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a kazandırılan toplam bedeli 1 katrilyon 658 trilyonluk 69 eserin toplu açılışını gerçekleştirdi. Ulaştırma Bakanlığının 588 trilyon yatırımla Kahramanmaraş Göksun 6. Bölge Hudut Yolu tamamlandı. Artık Kahramanmaraş'a giden yolumuz kısaldı ve Afşin, Elbistan ve Göksun gibi kuzey ilçelerimizin il merkezine ulaşımı kolaylaşmış oldu. Bu hizmetlerin kazandırılmasında emekleri bulunan herkese teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi