AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, 30 Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Afşin Belediye Başkan aday adaylığına 11 kişinin resmi başvuru yaptığını kaydetti.
AK Parti’den Afşin Belediye Başkan aday adaylığına 11 kişi resmi başvuru yaptı. AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı düzenlenen programla aday adaylarını tanıttı.
 
Afşin İlçe teşkilatında düzenlenen programda konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak şunları kaydetti:
“1 Ekim’de başlayan AK Parti belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru süresi 1Kasım Cuma saat 17.00 itibariyle sona erdi. Bu süre zarfında belediye başkanı olmak isteyen ve bu işe gönül vermiş, Afşin’imize daha fazla katkı sağlamak isteyen 11 arkadaşımız ve büyüklerimiz aday adayı oldu. başvuru sırasına göre; İsa Uluer, Mehmet Akdaş, İsmail Mert, İrfan Gedikbaşı, Duran Demir, Fazlı Aydoğan, Mehmet Fatih Güven, Mehmet Ali Taşkale, Hasan Kızılay, Nurettin Sarıkaya ve Muhtemit Dağlı olmak üzere toplam 11 aday adayımız var, hepsine şimdiden başarılar diliyoruz. Bu adaylar bizim partimizin adayları, bu aday adaylarımızın içinden biri genel merkezimiz tarafından belirlenecek ve 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde partimizi temsil edecek, seçime gireceğiz. İnşallah seçimi alacağız ve 2019 yılına kadar ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ayrıca genel merkezimizin almış olduğu bir kararı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bilindiği üzere 1Ekim tarihinde başlayan belediye meclis üyeliği aday adaylığı süresi 1 Aralık 2013 yılına kadar uzatıldı. Belediye meclis üyeliğine aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız bu süre zarfında başvurabilir.” dedi.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak’ın konuşması ardından belediye başkan aday adayları birer konuşma yaptılar. 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi