AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, seçim çalışmaları kapsamında köy gezilerini sürdürüyor. Güven bu kapsamda Büyüksevin ve Türksevin köylerini ziyaret etti.
 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Fatih Güven, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Güven, Büyüksevin ve Türksevin Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, “ 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Adaylık açıklaması ardından ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilciler, esnafımız ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onarın sorunlarını dinliyoruz ve yapacaklarımızı onlara anlatıyoruz. Sadece bu gezilerimiz Afşin merkez odaklı değil, köylerimizi kasabalarımızı da geziyoruz. Gezilerimizde AK Parti Hükümetimizin yapmış olduğu icraatları anlatıyoruz. Tabi ki, köy gezilerimizde vatandaşlarımıza en fazla merak ettiği büyükşehir yasasının getirdiği avantajları da vatandaşlarımıza anlatıyor, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde destek istiyoruz.” dedi.
Editör: Haber Merkezi