AK PARTİ 5 BELDEDE SEÇİM BÜROSU AÇTI

Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sağlam: “Türkiye 2023’de dünyanın en zengin 10 ülkesi arasına girecek”

AK PARTİ 5 BELDEDE SEÇİM BÜROSU AÇTI

Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sağlam: “Türkiye 2023’de dünyanın en zengin 10 ülkesi arasına girecek”

14 Mayıs 2011 Cumartesi 10:06
14907 Okunma
AK PARTİ 5 BELDEDE SEÇİM BÜROSU AÇTI
Ak Parti Afşin’e bağlı Bakraç, Çobanbeyli, Arıtaş, Altunelma ve Tanır Kasabalarında seçim bürolarını düzenlenen törenle açtı. Açılış töreninde konuşma yapan Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sağlam, Türkiye 2023’de dünyanın en zengin 10 ülkesi arasına girecek” dedi.
Ak Parti Afşin’e bağlı Bakraç, Çobanbeyli, Arıtaş, Altunelma ve Tanır Kasabalarında seçim bürolarını Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Yıldırım Ramazanoğlu, Hamit Bülent Eken, Kahramanmaraş İl Özel İdare Meclis Başkanı Mustafa Özsoy, Ak Parti Afşin İlçe Başkanı İsrafil Aslaner, Ak Parti Afşin İlçe Teşkilatıyla birlikte çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle açtı.
 
Törende konuşma yapan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Hemit Bülent Eken, Afşinli biri olarak kendisine sahip çıkmaları gerektiğini kaydetti. Eken, “Yaklaşık 30 gün oldu ve seçim çalışmalarına başladık ve tüm ilçelerimizi ziyaret ettik. Geçen hafta Kahramanmaraş’ta bir miting düzenledik ve birçoğunuz geldiniz, şuana kadar yapılana en büyük mitingi 8 Mayıs’ta gerçekleştirdik ve yaklaşık 120 bin kişi katıldı. Bu rakamı 3 ile çarptığımız zaman yaklaşık 360 bin oya tekabül ediyor.  En son 2009 da yapılan referandumda yapılan 420 bin ‘evet’e yaklaşabilmek. Allah’ın izniyle sizlerinde destekleriyle inşallah bunu sağlayacağımız ben ümit ediyorum. Kasabımızda gerçekten bir beraberlik sağlanıyor. İnşallah tüm Bakraç halkıyla beraber el ele vererek 12 Haziranda seçimden başarıyla çıkacağımızı ve Afşin’in bir evladı olarak bana sahip çıkacağınızı ben inanıyorum. Ben bu memlekette doğdum, bu topraklarda büyüdüm bizim hedefimiz bu topraklara hizmet etmektir. Sizlerin içinden biriyim siz buradaki sorunları ve problemleri bana anlatmanıza gerek yok, sizlerin içinde yaşayan bir insan olarak zaten bu sorunları bilen bir insanım. İnşallah meclise gittiğimizde de sizin sesiniz soluğunuz olacağız” açıklamasında bulundu.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Hamit Bülent Eken’in konuşması ardından kürsüye gelen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Yıldırım Ramazanoğlu, 8 Mayıs Pazar günü Kahramanmaraş’ta düzenlenen mitinge Kahramanmaraş ve ilçelerin büyük ilgi gösterdiğini ve bun ilgiden son derece mutlu olduklarını kaydetti.
Ramazanoğlu, “8 Mayıs Pazar günü miting meydanında Kahramanmaraş gerçekten bir tarih yazdı. Kahramanmaraş’ın tarihinde ilk defa bu kadar büyük bir miting gerçekleşti. 100 bine yakın hemşerimiz oraya sayın Başbakanımız dinlemeye geldiler. Sayın başbakanımızda çok memnun oldu ve iki gün önce Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde doktorların talep ettiği bir toplantıda konuşma yaparken AKP Genel Merkezinden BKM Başkanı Mustafa Ateş kardeşimiz beni aradı ve Sayın Başbakanımızın bütün Kahramanmaraşlı hemşerilerimize selamlarını iletti ve bu başarılı bir mitingden dolayı tüm teşkilatı ve Kahramanmaraş’ı kutladı. Bizde bu teşekkürü siz değerli hemşerilerimiz adına aldık kabul ettik ve bunları da buradan sizlerle paylaşmış oluyoruz. Bundan sonra sorumluluğumuz daha fazla, sayın başbakanımız bildiğiniz gibi Kahramanmaraşlılardan bir söz aldı.  8-0’a var mısınız? dediler ve bizde varız dedik. Bu sözü 100 binler birbirimize güvenerek verdik. Bunun için Hamit Bülent Eken Kardeşimizi mutlaka meclise taşımamız gerekiyor. Bu konuda si Afşinli kardeşlerimize çok büyük görev düşüyor, sizlerden biri olan Hamit Bülent Eken kardeşimizi biz nasıl destekliyorsak sizinde öyle desteklemeniz gerekiyor. Bu seçimlerin hem Afşin’imize hem Bakraç Kasabamıza ve tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Kahramanmaraş’ın büyük şehir olacağını kaydeden Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Sağlam, “Kahramanmaraş’ta büyük bir miting yapıldı ve Başbakanımız biz büyük bir müjde verdi. Artık Kahramanmaraş büyük şehir oluyor köyü ile beldesi ile ilçeleriyle ve şehrin bütünü ile bir büyük şehir meydana çıktı. Sizin katıldığınız büyük ve coşkulu mitingde Türkiye’ye Kahramanmaraş’tan bu mesajı verdi Başbakanımız. Kahramanmaraş’ın bütün köyleri, beldeleri ve ilçeleri gelecek paradan ve hizmetlerden faydalanacak. Beldelerin yapısı ve ilçelerin yapısı değişecek. Bu . Kahramanmaraş’ın çağa ayak uydurması ve büyük projelerle uğraşması, büyük işlerle uğraşması demektir. Bu sizlerin gayreti ile oldu yol gösteren başbakanımız o ama ona destek gösteren sizlersiniz. Bunun için sizlere teşekkür borçluyuz. Burada ibret alıcı bir şekilde değerli arkadaşımız etrafında toplanmışısınız, Hamit Bülent Eken arkadaşımızı meclise göndermek için gereğini yapmaya hazırsınız.”dedi.
 
-“TÜRKİYE 2023’TE DÜNYANIN EN ZENGİN ÜLKELERİ ARASINA GİRECEK”
2023’te Türkiye’nin dünyanın en zengin 10 ülkesinden biri olacağını dikkat çeken Sağlam, “Siyasi partiler seçimlerde seçim beyannamesi hazırlarlar ve önümüzdeki 4 yılda ne yapacaklarını yazarlar çizerler millete açıklarlar. Şimdi Başbakanımız Adalet ve Kalkınama Partisinin millete 4 yıllık açıklamasını 12 yıla çıkarttı. Türkiye 2023’de dünyanın en zengin 10 ülkesi arasına girecek. Bunu yıl yıl kademelerle nasıl bu hedefe ulaşılacak seçim beyannamelerinde gayet açık ortaya koymuştur. 2 trilyon Dolar milli gelirin 2023’de Türkiye tarafından gerçekleştirilmesi ön görülüyor. Dünyada trilyon dolar milli geliri olan devlet bir elin parmakları kadar azdır. İşte Türkiye 100. yılında bu 10 zengin ülkelerin arasına girecek. İkinci önemli nokta Türkiye dünya liderliğine oynuyor. Başbakanımızın ülkenin istikrarından sonra, Ortadoğu’nun istikrarına, balkanların istikrarına ve balkanların istikrarına katkıda bulunan hatırı sayılır bir lider ülke haline geldiğini tüm dünya biliyor. İşte bu daha da güçlenecek ve Türkiye dünya siyasetinin yapıldığı bir ülke olacak ve dünya devleti olacak.” diye konuştu.
 
-“İHRACATIMIZ 500 MİLYARA ÇIKACAK, KİŞİ BAŞINA GELİR 25 BİN DOLAR OLACAK”
Türkiye’nin ihracatının 500 milyara çıkacağını işaret eden Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Sağlam, “ Mecburi okullar 13 yıla çıkarılıyor. İhracatımız 500 milyara çıkacak, kişi başına gelir 25 bin dolara çıkacak bunların hepsi bizim seçim beyannamemizde var. Siyasi istikrar sağlanmış, ekonomik istikrar sağlanmış dünyanın çok önemli bir ekonomik kriz geçirdiği dönemde Türkiye ekonomisi büyümeye devam etmiştir. 2010 ve 2011 yılları arasında Türkiye Avrupa’nın en hızlı büyüyen ülkesi oluyor ekonomik anlamda. 12 Haziranda yapılacak olan seçimde de referandumdaki desteğinizi sürdürürseniz biz bu defa yepyeni bir anayasa yapacağız. ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ ata sözüne uygun olarak insanımızı mutlu edeceğiz sağlıklı bir şekilde yaşamasını sağlayacağız ve çocuklarını okutacağız. Dünyaya karşı dünya gençleriyle rekabet edecek eğitim görmüş, çağın bilgi ve becerisiyle donatılmış bir nesil yetiştireceğiz. Sizden beklediğimiz her zaman olduğu gibi birlik içerisinde gösterilen adaylarımızı destekler Ak Partiyi desteklerseniz size her zaman Ak hizmetler gelecek bundan emin olabilirisiniz. Her vaat ettiğimizi anlımızın açıklığı ile yaptık. Bu güne kadar ben sizlere hiç yalan söylemedim. Söylemiş olduklarımı yaptım bunu sizlerde bilirsiniz ve 4. defa meclise gitmek için sizden ruhsat istiyorum. Allah’ın izniyle verdiğiniz ruhsatı sonuna kadar bu toprakların hakkını savunmak üzere kullanırız. Geçmişte yaptıklarımızı biliyorsunuz gelecekte de aynısı olacaktır. Sizden istediğimi partimize destek çıkmanız adaylarımızı desteklemeniz ve dirlik ve birliğinizi korumanızdır.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373