Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Aile Danışma Merkezleri 24 Kasım Öğretmenler Günü okulları gezerek ziyaretler gerçekleştirdiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Karaziyaret Aile Danışma Merkezi ile Bahçelievler Gülsüm hanım Gümüşer Aile Danışma Merkezi bölgelerindeki okullarda gerçekleştirdikleri ziyaretlerde öğretmenlerin günlerini kutlayarak çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Karaziyaret Aile Danışma Merkezi’mizdeki personel arkadaşlarla Beylerbeyi İlkokulu, Beylerbeyi Ortaokulu, Gökkuşağı Anaokulu, Vali Saim Çotur Ortaokulu, Hacı Osman Arıkan İlkokulu ve Hacı Osman Arıkan İmam Hatip Ortaokulu’nu sırasıyla ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un selamlarını ileterek öğretmenlerimizin günlerini kutladık ve çeşitli hediyeler takdim ettik.

Aynı zamanda Bahçelievler Gülsüm Hanım Gümüşer Aile Danışma Merkezi’nde görevli arkadaşlarımız da 15 Temmuz Gazisi değerli öğretmenimiz Şakir Yeşilay’ı görev yaptığı Kervan Pastaneleri Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulunda ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un selamını ilettiler ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Ayrıca Gülbahar Hatun Anaokulu ile Ertuğrul Gazi Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu’nu da Engelliler Şube Müdürümüz Mehmet Fatih Akşam beyle birlikte ziyaret ederek görme engelli ve diğer öğretmenlerimizin de öğretmenler günün kutlayarak hediyelerini takdim ettik ve Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un selamlarını ilettik.

Ziyaret ettiğimiz okullarda görev yapan öğretmenlerimiz bu ziyaretlerden oldukça memnun olduklarını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ettiler” dedi.

Öte yandan Deligönüller Konağı Aile Danışma ve Eğitim Merkezinde ise 5 Nisan Ortaokulu öğrencileri öğretmenlerine sürpriz bir doğum günü hazırlayarak öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladılar.

Editör: Haber Merkezi