KDY (Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık) tarafından yayınlanan polisiye romanda Afşinli yazarlar Mustafa Kalender ve Ebuzer Kalender içeriğinde Afşin’i de konu ederek kitabın kapağına ilçenin sembollerinden olan ters lale figürüne yer verildi.

İlk kitabı “İsimdeki Sır” adlı polisiye romanıyla büyük beğeni toplayan Afşinli yazar Mustafa Kalender ve “Kukinler” romanıyla ulusal polisiye öykü yarışmasında derece alan Afşinli yazar Ebuzer Kalender’in ortak kaleme aldığı 190 sayfalık “Ceraim:46” isimli polisiye roman okuyucularını bekliyor.

Kitapseverler romanı KDY yayınlarından temin edebilirler.

Konusu polisiye olan roman girişiyle okuyucularına merak uyandırıyor.

Adlî bilimlerle emniyetin yapısını başarıyla birleştiren roman, polisiye severlere tatmin edici bir
yolculuk vadediyor.

“Hesapta olmayan bazı şeylerin ortaya çıkması işleri karıştırmıştı. Kafasını kaşıdı. “Olur böyle şeyler,
durum kontrol altında,” diye mırıldandı. “Allah’tan polislere bir şey söylememiş, önce bana gelmiş,” diye geçirdi aklından, “böyle olmasını istemezdim ama işimi şansa bırakamam…”

Bir mesire alanında bulunan çürümeye yüz tutmuş başsız bir kadın cesedi ve bu cesedin peşinden soluk soluğa koşan deneyimli Cinayet Büro Polisi Barman Kara ve ekip arkadaşı Hüseyin Taşkın. Onlara bu macerada Adlî Tıp Uzmanı Doktor Kemal de eşlik ediyor. Ama işleri pek kolay olacağa benzemiyor.
Daha biri çözülmeden peş peşe cinayetler işleniyor…”
 

Editör: Haber Merkezi