Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Afşinli muhtarlarla bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda 6'ncı kez muhtarlarla buluştu. Bu buluşmada Afşinli muhtarları temsilen Başüstü Mahallesi Muhtarı Cuma Satılmış, Afşinbey Mahallesi Muzaffer Karabulut, Tanır Mahallesi Muhtarı Gökhan Yıldırım ve  Deveboynu Mahallesinin Muhtarı Nezir Yaman yer aldı., Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan, Afşin ve Elbistanlı muhtarlarla makam merdiveninde birlikte fotoğraf çektirdiler.

Muhtarlar toplantısına katılan Başüstü Muhtarı Cuma Satılmış, "Afşinli muhtarlar olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlediği 6'ncı muhtarlar toplantısına katıldık. Orada bizlere ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan eşlik etti. Afşin Kaymakamlığı, Belediyemiz, AK Parti İlçe Başkanlığından, Maden-iş Genel Merkezi  ve muhtarlarımız hizmetler ve sorunlar için dosya hazırlamıştı. Ziyaretimizde bu dosyaları  Sayın Cumhurbaşkanımıza sunduk. Sayın Cumhurbaşkanımız dosyaları inceleyeceğini ve ilgileneceğini söyledi. Ayrıca Afşin halkına sevgi ve selamlarını iletmemizi istedi."dedi.

Yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı sarayının çok güzel olduğunu belitten Muhtar Satılmış, " Türk milletine şanına yakışan bir saray yapılmış. Cumhurbaşkanımızın bizleri orada konuk etmesi bizleri ayrıca onurlandır. Bizler muhtarlar olarak oraya Afşinli vatandaşlarımız adına gittik. Sarayda, ilçemizin sıkıntıları ve problemlerini aktardık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve hemşehrimiz Sefer Turan Bey ile makam merdivenlerinde muhtarlarımızla birlikte fotoğraf çektirdik ve toplantıdan ayrıldık." diye konuştu.



Editör: Haber Merkezi