Bulgaristan’da düzenlenen Güreş Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Afşinli güreşçiler 71 kiloda Mevlüt Özdemir, 52 kiloda Bahri Söyler Balkan Şampiyonu, 48 kiloda güreşen Batuhan Böke ise Balkan üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Güreş Balkan Şampiyonası 04 - 06 Ekim 2019 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapıldı. Şampiyonaya Ülkemizi temsilen Afşin'den katılan güreşçiler Mevlüt Özdemir ve Bahri Söyler altın madalya, Batuhan Böke ise bronz madalya kazandı.

Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan; Balkan Şampiyonasından 2 birincilik ve üçüncülük elde ederek dönen sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Arslan, "İlçeden şampiyonaya katılan pehlivanlarımız milli formayla altın madalya alarak bizleri gururlandırdı. 2 Balkan şampiyonu ve 1 üçüncü çıkardığımız için çok mutluyuz. Afşin'de daha önce de dünya, Avrupa Türkiye şampiyonu güreşçiler yetiştirdik. Başarının tesadüf olmadığını bir kez daha pehlivanlarımız göstermiş oldu. Güreş sporuna hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan sonra daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi