Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği, Afşin'deki elektrikçiler ve AKEDAŞ personellerini 5.'inci iftar yemeğinde buluşturdu.

Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği bu yıl 5.’ni düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Akçırı'daki bir alabalık tesisinde düzenlenen iftar yemeğinde, Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği Başkanı Eyüp Berk, iftara katılan misafirlerini kapıda karşıladı.

Davete katılan misafirlere teşekkür eden Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği Başkanı Eyüp Berk, " Dernek olarak bu yıl 5’incisini gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğine katılan bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Derneğimizin kurulduğu günden buyana mesleğimizin sorunlarını çözme yönünde çok önemli adımlar attık. Elektrikçiler ailesi olarak ve AKEDAŞ personellerimizle birlikte her zaman halkımıza daha kaliteli hizmet edebilmenin çabası içerisindeyiz. İnşallah bu birliktelik hizmetlerimizin daha da armasına vesile olur." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi